Reklama

Reklama

Carrie Henn

Carrie Henn

nar. 07.05.1976 (48 let)
Panama City, Florida, USA

Zajímavosti (11)

Vetřelci (1986)

  • Sigourney Weaver (Ellen Ripley) si vyžádala zrovna ne obvyklé právo zamítnout šíření jakýchkoli propagačních materiálů. Tohoto oprávnění pak užila např. při zákazu použití plakátu, ve kterém v jeskyni plné vetřelčích vajíček drží v náručí malou Newt (Carrie Henn). (Larrysbride)

Vetřelci (1986)

  • Väčšina hercov podstúpila povinný vojenský výcvik, ktorého sa úmyselne nezúčastnili Sigourney Weaver (Ripleyová), Carrie Henn (Newt), Paul Reiser (Burke) a William Hope (Gorman), aby boli rovnako ako vo filme mimo čatu. Nálada počas výcviku bola natoľko spontánna, že si herci vyzdobili svoje brnenie rôznymi ornamentmi, citátmi a menami bývalých manželiek. (Shakers)

Vetřelci (1986)

  • Carrie Henn neměla před obsazením do role Newt žádné herecké zkušenosti, a paradoxně právě proto byla vybrána. Jiné dívenky, které již měly zkušenost například s natáčením reklam, byly naučeny, aby se po každé větě usmály, což bylo pro tuto roli nežádoucí. (kriplozoik)

Vetřelci (1986)

  • Jedna z věcí, které byly zavrženy, než první verze scénáře dospěla k té poslední, byla Newt (Carrie Henn) žádající Ripleyovou (Sigourney Weaver), aby se stala její matkou. Možným pozůstatkem této vyškrtnuté vedlejší linie scénáře je scéna, kdy Ripleyová porazí královnu a vyhodí ji do vesmíru. Newt se pak na Ripleyovou vrhne a vykřikne: "Mami!" (kriplozoik)

Vetřelci (1986)

  • Carrie Henn, představitelka Newt, se vyžívala v klouzání ve větrací šachtě. Ve scéně, kdy její postava jede dolů a ztrácí se zbytku přeživších, schválně kazila záběr, aby se mohla ještě jednou svézt. James Cameron jí slíbil, že když ho natočí bezchybně, bude si moci hrát do omrzení, s čímž nadšeně souhlasila. (kriplozoik)

Vetřelci (1986)

  • V roku 1987 vrátil Cameron do filmu viac ako 16 min scén. Okrem nich boli natočené ešte ďalšie dve, ktoré neboli použité v žiadnom zostrihu: Ripleyová (Sigourney Weaver) ide za Newt (Carrie Henn) späť do laboratória a obúva si tenisky Reebok; pri pátraní po Newt v sídle kráľovnej nachádza Ripleyová v zámotku Burka (Paul Reiser), ktorý ju prosí, aby ho zabila. Miesto toho mu ona podáva granát. (Shakers)

Vetřelci (1986)

  • Pro scénu, kdy na Ripleyovou (Sigourney Weaver) a malou Newt (Carrie Henn) útočí vetřelec v laboratoři, bylo zkonstruováno 15 různých modelů se zvýšenou pohyblivostí, které uměly i šplhat a skákat, stejně jako vetřelčí novorozenec deroucí se z hrudi "infikované osoby". Malé mechanické údy mu tentokrát dodávaly kromě větší pohyblivosti i dravější výraz. Modely byly využity podobně i ve všech dalších scénách a ve filmu tak není žádná CGI grafika. (Chupacabre)

Herečka

Host

Pořady
1987

The 59th Annual Academy Awards - a.z.

Reklama

Reklama