Reklama

Reklama

Bridget Marquardt

Bridget Marquardt

nar. 25.09.1973 (50 let)
Tillamook, Oregon, USA

Biografie

Narodila se v Tilamooku, ve státě Oregon, kam se její rodina přistěhovala z města Lodi v Californii. Krátce po narození se malá Bridget s rodinou znovu přestěhovala do Californie, kde byla vychovávána. Její rodiče se rozvedli a Bridget žila u matky, která se znovu vdala. Bridget s matkou a otčímem žili na otčímově ranči.

Bridget navštěvovala Galtovu Vysokou Školu, pak byla přesunuta na vysokou v Lodi, kterou vystudovala v roce 1990. Dále vystudovala San Joaquinskou Delta College a Californskou Státní Univerzitu. Získala také titul B.A. v oboru komunikace s důrazem na veřejné vztahy. Po přestěhování do Los Angeles získala další titul v oboru komunikace a to od univerzity ve Stocktonu. Absolvovala i srovnávací kurz televizní žurnalistiky.

Některé z jejich kamarádek ji vybízeli pro focení do časopisu Playboy. Bridget proto poslala do redakce Playboye dopis s dotazem jak se stát Playmate. V roce 1998 ve svých 25 letech se stala účastnící hledání o Playmate tisíciletí. Focení se podařilo, a proto byla Bridget pozvána do vily Playboye na další testovací snímky. Byla často hostem ve vile, proto ji byla nabídnuta v říjnu 2002, po více než roce od první návštěvy, možnost nastěhovat se zde a stát se Hefnerovou přítelkyní.

17. září 2007 byla zveřejněna informace, že je Bridget vdaná za Chada Marquardta. Informace se potvrdila, ale ukázalo se, že před návštěvou vily už byli odloučení a byli v rozvodovém řízení. Bridget má velmi ráda zvířátka, má kočku se jménem Gizmo a psa se jménem Wednesday, kterému říká Winnie. Pes byl v roce 2008 operován, kvůli infekci v oku.

Bridget nejdříve pracovala jako tanečnice v podniku Rhino Spirit, poté se věnovala modelingu a herectví. Bridget vystupuje od roku 2005, spolu s oběma dalšími přítelkyněmi (Holly Madison a Kendra Willkinson) Hugha Hefnera, v televizní show THE GIRLS NEXT DOOR. Spolu s Holly a Kendrou se objevovala v seriálu ENTOURAGE a ještě s Hefnerem v epizodě nazvané Aquamansion. S Holly a Hefnerem se objevila v jedné epizodě seriálu CURB YOUR ENTHUSIES. Sama účinkovala v hororové komedii KOTTENTAIL, kde si zahrála vědce vykonávajícího pokusy na králících, dále jedné epizodě THE MAN SHOW a CELEBRITY PARANORMAL PROJECT, kde se projevil její zájem o paranormální jevy.

Objevila se, ale i v počítačové hře "Playboy:The Mansion" z roku 2004, jako jedna z Hefnerových Playmates. Od 1. června 2007 uvádí svou vlastní rádiovou show "Bridget & Wednesday Friday Show" na Sirius Radio's Playboy Station. V říjnu 2007 soutěžila v reality show "The Search for the Next Elvira", skončila ve finálové šestce. 1.července 2008 se poprvé objevila spolu se zbytkem "Girls Next Door" ve filmu SCARY MOVIE 4" a THE HOUSE BUNNY a naposledy i v nové show stanice NBC "Celebrity Family Foud". Od června 2008 má na Travel Channel svůj vlastní televizní pořad "Bridget's Beaches".

Martin "masw" Swider

Herečka

Filmy
2019

Weedjies: Halloweed Night

2009

The Telling

2008

Domácí mazlíček

2006

Scary Movie 4

2003

Nesnesitelná krutost

Seriály
2006

Robot Chicken

 

Drippy Pony (S02E17)

2005

Larry, kroť se

 

The Smoking Jacket (S05E06)

 

Vincentův svět

 

Vila (S02E03)

1963

General Hospital

Dokumentární
2008

Indyfans and the Quest for Fortune and Glory

Hudební videoklipy
2005

Weezer - Beverly Hills

Krátkometrážní
2006

Tomorrow's Yesterday

Host

Reklama

Reklama