Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Doposud nejhorší díl série. Vyloženě jsem se mohl smíchy po*rat jen jednou jedinkrát, a to ještě především zásluhou Charlie Sheena, který TO bohužel zaboří do betonu hned na začátku. Vtip se ale vzápětí taví v nudu a chvílema trapnost, navíc pro neznalce parodovaných filmů je to asi vážně ztráta času. Anna Faris už je v sérii totálně okoukaná a nemá čím novým zaujmout, zasloužila by si napříště zkapat hned v úvodu. Škoda, trojka byla vážně povedená a nabrala slibný, méně stupidní nový směr. Každopádně bych se i po tomto neúspěchu rád dočkal dalšího a dalšího Scary Movie, protože se jedná o hlavního tahouna na poli současné parodie, navíc s výhradně hororovým tématem. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

To se nepovedlo. Trojka byla "skvělá" (všimněte si uvozovek), čtyřka je nudná a má jen pár opravdu úsměvných míst (Million dolar baby, Zkrocená hora, začátek a možná konec), největší chybou je, že se autoři chtěli dopátrat jakési logiky (která zde působí vyloženě trapně). Špatná parodie s pár světlými místy. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já jsem se u toho docela zasmál, takže film svuj účel splnil. Jenom lituju, že jsem zatim neviděl Válku světů. Takhle jsem asi úplně všechny fórky ve filmu nepochytil. Akorát ten úplnej závěr mi tam připadal nějak navíc a trochu mi pokazil dojem z celýho filmu. Ale pro mě (zatim) 4 hvězdičky. Až uvidim válku světů, tak třeba ještě tu 1 přidám. update: Tak už jsem tu slavnou Válku světů viděl a nechávám 4 hvězdičky. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je tedy hodně velká blbost, která je docela i nudná. Samozřejmně se zde najde pár vtipných scén ale je jich opravdu velmi málo. Když jsem se dozvěděl, že zde budou parodie na mé oblíbené filmy jako je SAW a nebo třeba Válka světů, tak jsem se opravdu těšil ale udělal sem chybu, protože zklámání je velké. Scénář je debilní a najdou se chvíle kdy je trapný a jak už jsem se zmínil nudný. Herecké výkony jsou téměř nulové ale zase jsem byl rád za účást Anny Faris, která je sympatická a hezká. Leslie Nielsen má největší zásluhu na tom, že jsem se občas zasmál. Takže co z toho plyne? O proti tomuhle je lepší o trojka a hlavně ať už není žádné další pokračování!! ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Nestáva sa často, že mám chuť nejaký film vypnúť ale pri Scary Movie 4 sa mi to stalo viackrát. Niečo tak stupídne, imbecilné a jednoducho k*k*tské sa len tak nevidí. Možno som sa pár krát pousmial (OSN), nedajbože raz zasmial (Detroit), čo je za skoro 90 minút (áno mal som tú smolu a videl som UNRATED) naozaj "veľa". Dej som neočakával ale scenáristi sa nemusel za každú cenu snažiť sparodovať čo najviac filmov lebo tá nadväznosť je niekedy skutočne debilná a celé je to nakoniec len trápne. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • V úvodní scéně, kdy se basketbalista (Shaquille O'Neal) snaží trefit do koše kamenem, hází třikrát. A pokaždé stejným kamenem, přestože v předešlém pokusu kámen doletěl na druhou stranu místnosti. (Martin00x)
  • Při jízdě do osady Cindy (Anna Faris) usne za volantem a vylije na sebe kávu. V dalším záběru ale není po rozlité kávě ani známka. (Martin00x)
  • Film s rozpočtem 50 milionů amerických dolarů během prvních třech dnů promítání v USA (14. – 16. 4. 2006) vydělal 40,2 milionů dolarů. Celosvětové tržby byly 178 milionů dolarů. (imro)

Reklama

Reklama