Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Prvý plán bol, že kuknem si nejaký Odpad!. Čuduj sa svete ono to až taká hrôza nebola. Neznášam síce celú hip hop popkultúru no na tomto snímku som sa fakt bavil. Tvorcovia sa dokonca zaobišli bez fekálnych fórov, ktoré zväčša sprevádzajú komédie rovnakého typu. Paródia na všetky hudobné a tanečné filmy. Niesom fanúšik ani ani tohto žánru kinematografie, ale dokázal som rozoznať parodované filmy (High school musical, Step Up...). Zaujímavý a vtipný snímok, ktorému však netreba venovať druhé zhliadnutie. Je málo paródií ktoré som dopozeral do konca, a to už hovorí samo za seba. 3* ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní humor sourozenců Wayansů si tentokrát bere na mušku taneční battly, černošskou kulturu, hudební i nehudební filmy a nezapomíná ani na popkulturu. Dance Flick je tak dalším důkazem toho, že Wayansové jsou v současnosti asi jediní, kteří umí parodie. K žánrovým peckám typu Bláznivých střel nebo Žhavým výstřelům to má ale pořád hodně daleko. 50% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Wayansova rodina sice není zárukou opravdu kvalitní podívané, ale občas se s nimi nejeden divák i docela slušně nasměje. Což už jim samo o sobě dává v mém případě zelenou. Už jsem od nich nebo s nimi pár filmů viděl a ve většině případů se to dalo bez větších obtíží přežít. Tady se objevila snad většina jejich klanu, no a pořádně to rozbalili. Hlavně co se hudebních čísel týká. Ten jejich místy až přiteplený humor, sebe rasistické urážky a dvojsmysly mi sice nejsou občas zrovna moc po chuti, ale dá se to překousnout. Trapnost a humorné situace jsou tu rovnoměrně rozložené – parodování tanečních kousků jim šlo rozhodně lépe, než tomu bylo v případě Pár nenormálních aktivit. Možná to bylo i tím, že mě zdejší děj bavil víc. Nejlepší byla ta černoška s mimčem a učitelka tance s velkými pysky a peprnými urážkami studentek…50% ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Pořád čekám kdy narazim na povedenou moderní parodii, ale ona ne a ne přijít. A začínám mít strach že asi nejpovedenější z těch novodobých parodií zůstane napořád Scary Movie, jelikož každá parodie která byla natočená v posledních letech stála doslova za ho*** !!! A za co teda dávám tu 1 hvězdičku? Za pár dobrých písniček a za pár (ale opravdu jen pár) povedených vtipů... 1* ()

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama