Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 3
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 3

Recenze (114)

Esinti 

všechny recenze uživatele

Upíří deníky upadaly, upadaly a upadaly až hrozilo, že spadnou úplně na dno. Když tu se najednou tvůrci rozhodli udělat spin off o rodině původních a ejhle vznikl opravdu dobrý seriál. Jedna hvězda je za perfektní herecké výkony všech původních, kterým jejich role sedí jako ušitá. Další za vyvrácení myšlenky, že x tisíc let staří původní nemají na práci nic jiného než ztrpčování života již tak zakomplexované a depresivní Eleně a další za občasné lehké provázání s původním seriálem (příjezd Tylera, Hayley a nebo zmínka o Klausově dovolené v Mystic Falls). Další hvězda je za to, že se nejedná o klasický teenage slaďák jakým jsou VD, ale o seriál plný akce, zvratů, trhání hlav a krve. A takto bych mohl pokračovat do nekonečna. ()

Florfila 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkala dalších upírů. Je jich poskrovnu a tak se není čemu divit, že beru, co je... Jde o spin-off Vampire diaries a shodou okolností jsem náhodou narazila na jeden z dílů ve vysílání a i když mě to bavilo, jsem ráda, že Originals přece jen trochu vyspěli. Už se tam nepotloukají dětičky ze střední a to je pro mě osvěžující. Ač tak či onak, pořád se jedná a časobijec, ale pokud to plní účel, nemám proti tomu zhola nic... A co si budeme povídat, na Niklause se dívá opravdu moc hezky. :) ()

Reklama

Janka.blonde 

všechny recenze uživatele

Více o původní rodině upírů. Je to hlavně o třech z nich, Niklaus, Rebekah a Elijah. Válka upírů a čarodějek do které se objeví Klaus, který se opět vrací do SVÉHO města. Rebekah patří mezi mé oblíbené upíry, bylo mi jí líto, když v TVD chtěla být člověkem, aby mohla mít rodinu a tady dostala možnost vychovat dítě, ovšem je mi líto Klause a Hayley, že kvůli čarodějkám nemůžou být se svojí dcerou. Ten kdo se zájmem sleduje upíří deníky ať určitě koukne i na TO. ()

SheenaStaley 

všechny recenze uživatele

Po pilote som bola trošku zmätená, po prvom dieli sa toho moc nezmenilo ale od druhého dielu ma presvedčili a verím, že Originals budú ešte lepší ako Vampire diaries.... ! Teším sa a zatím zaslúžených 5* *EDIT* po troch sériách som stále viac a viac nadšená a je mi lúto, že už nemám kam zvýšiť hodnotenie, napriek tomu, že Vampire diaries naďalej ostávajú mojou srdcovkou Originals ich prekonali o 360 stupňov a dúfam, že ma budú sprevádzať ešte veľa seriálových rokov. :) ()

mima33 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý je takpovediac povinnou jazdou pre všetkých milovníkov upírov. Prvá séria ďaleko prevýšila bolestne a pomaly umierajúci TVD. Dej je pestrý, zaujímavý a na rozdiel od staršieho súrodenca dokáže aj prekvapiť a postavy majú šmrnc. Prvá séria si zaslúži 95% a zostáva len dúfať, že druhá séria ten potenciál, ktorý tento počin má, nezabije. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Cintorín, ktorý môžeme vidieť vo viacerých epizódach, je Lafayette Cemetery No. 1. Nachádza sa juhozápadne od Francúzskej štvrti v Garden District mesta New Orleans. (Sasha_K)
  • Francúzska štvrť (French Quarter, The Quarter, Vieux Carré) je najstaršia štvrť mesta New Orleans. Natáčanie prebiehalo vo viacerých jej častiach, za zmienku stojí Jackson Square a St. Louis Cathedral - použitá na exteriérové zábery kostola, v ktorom sa odohráva podstatná časť deja, alebo ulica Bourbon Street, ktorá tvorí centrálnu os štvrti (práve na nej majú sídlo Mikaelsonovci). (Sasha_K)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)

Reklama

Reklama