Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, kdyby mi ještě nedávno někdo řekl, že si dobrovolně seženu nejnovější film od tvůrců, kteří stojí za filmy jako Tohle je Sparta! a Disaster Movie, tak bych se mu vysmál do ksichtu s tím, že to spíše 21. 12. 2012 skončí svět. Jenže pak jsem zhlédl trailer a to mi nedalo. Je sice fakt, že parodovat něco, co samo o sobě je parodií, je docela lehké (stovky videí na YouTube jsou toho důkazem) ale i tak jsem se v některých scénách nemohl přestat smát. Beru, většina fórů byla stupidních, některé tam neměly co dělat (Lady Gaga, Gossip Girl) ale na tohle už jsem si zvykl, že tvůrci (obzvláště tihle dva) musejí do filmu nacpat co nejvíce nesouvisejících věcí. To ale nic nemění na faktu, že jsem se většinu času opravdu bavil, protože z duše nemám rád tento "fenomén". Takže ano, nadhodnocuju, ale vůbec se za to nestydím. P. S. Nerad to říkám, ale ta holka, co hrála Bellu (ehm, Beccu :-)) dokonale vystihla, co jinak schopná herečka Kristen Stewart zde předvádí… ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Duo specialistů na parodie Friedberg/Seltzer neodolalo svodům zparodovat jednu z nejpopulárnějších a současně nejdiskutovanějších ság poslední doby Twillight a jejich snaha nebyla marná. Tím nejlepším, co parodie Vampires Suck (Upíři jsou na hovno) nabízí, je její představitelka Jenn Proske, s kterou Kristen Stewart pojí nejen nápadná vnějšková podoba, ale hlavně její výkon, který naprosto geniálně vystihuje herectví Kristen Stewart až do těch nejtitěrnějších detailů (vlasy dávající si xkrát za ucho, nervozně těkající pohyby apod.) Ostatní herci sice nejsou špatní, ale Proskeové se nevyrovnají (její herecký partner Matt Lanter hrající Edwarda za ní zřetelně zaostával). Aby se divák obstojně bavil, musí mít tentokrát nakoukáno hlavně dvojku Twillightu, a to opravdu důkladně, protože tentokrát je veškerá pozornost zaměřena na jednotlivé scény z dvojky, z kterých se právě vytěžily ty nejlepší a nejlépe fungující gagy. Tvůrci se opřou jen do pár celebrit (Chris Brown, Lady Gaga, Black Eyed Peas nebo Jonas Brothers) a to ani nijak významně a na ostatní významné filmy z letošní sezony se sice také dostane (třeba Alenka v říši divů), ale opět je to spíš jen okrajové ohlédnutí. Pokud jste antifanouškem ságy, tak si budete libovat, protože vtipy tvůrci chrlí kulometnou kadencí a zkouší na diváka všechno, pokud se nezasměje teď, tak o minutu později ano, protože vtipy dojdou až v samotném závěru. Uteče to jako voda a v dohledné době stejně není žádná jiná parodie na obzoru. 60% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po delší době trochu snesitelná parodie, jejíž tvůrci si tentokrát vzali na mušku teenagerovský fenomén (ne pro každého) Twilight a pořádně se vyřádili. Některé nápady nebyly vůbec špatné - např. čivava Jacob. Já jsem k předloze celkem neutrální, takže mě tato parodie nijak neurazila. Dokonce musím pochválit, že zde tvůrci zdůraznili a zesměšnili věci, které jsem na předloze zrovna nemusel - např. všemožné vzdychy Bell(cc)y a její hrozné pohledy. Zkrátka některé parodie jsou mnohem lepší, ale existují i mnohem horší a tato se drží na vahách hodnocení parodií uprostřed. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Já jsem se už od puberty cítil trochu jiný." Když jsem si to pouštěl, ani jsem nevěděl, že to mají na svědomí ti dva "parodičtí" patlalové. Snad proto se mi prvních cca 20 minut zdálo, že to je docela fajn parodie. Jenže pak se humor někam vytratil a zbylo jen klasické Stmívání. Které je vlastně parodické samo o sobě a dělat parodii parodie se zrovna nevyplácí. Obzvláště, když jste schopni vyplodit jen cca 5 humorných scének, které pořád dokola opakujete v každé své parodii, což už je jakousi obchodní značkou dua Friedberg & Seltzer. Ale Arielle Kebbel potěšila, škoda, že dostala tak málo prostoru. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tu je ťažko niečo komentovať. Je to iba zlepenec nepodarených divadelných scénok s častými pokusmi o humor čo sa ale väčšinou nedarí, pretože takmer každý pokus o vtip vyznieva do trápnosti a debility. Ale aby som bol spravodlivý, možno dvakrát sa niečo zadarilo, takže pokiaľ nemáte doma kľud a pohodu na nejaký seriózny film, prípadne máte veľa domácich prác alebo sa hráte s deťmi, tak tento sajrajt je správna voľba ako kulisa k týmto činnostiam. 15/100 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)

Reklama

Reklama