Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie má něco do sebe. A nejen proto, že se režie ujal David Zucker a v hlavní a ve vedlejší roli se objevili dva herci, pro které, zvláště pak pro toho druhého, je parodie takřka synonymem. I když, když se nad tím tak zamyslím, jsou to vlastně jediné důvody. Film obsahuje skutečně velké množství opravdu kvalitních fórů, bohužel ale stejnou dávku těch trapných a přeci jenom Zucker by se mohl zmoci navíc. To, že parodie je mrtvý žánr, je smutný fakt, se kterým neudělá nikdo z nás nic a to, že ani jejich zakladatel už to neumí tak bravurně jako dřív, dává najevo, že parodie Ježíše Krista netrumfne a mrtvou zůstane už navždy, škoda... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Skery můví tři je nejlepší. Ovšem - jinak žádná sláva. Zatímco dříve se David vyžíval fórky v druhém a třetím plánu a parodoval postupy, klišé a charaktery, dnes vše vypadá jako klon - okopírované scény, exteriéry, kostýmy a dokonce i hudba (!!!) Scéna na pohřbu byla tupá, nejvíc kino bouřilo, když někdo někam spadnul nebo někoho něco praštilo, jemný odkaz na Připoutejte se, prosím! nepochopil nikdo. Klady: blonďatá Anna Faris, blonďatá Pamela Anderson, blonďatá Jenny McCarthy, vybledlý Majkl Džeksn a některé vtipy, které se mi ale téměř po zhlédnutí filmu vykouřily z hlavy. Lidé jsou ze země, emzáci z Uranu a kam se nám sakra odstěhovali tvůrci inteligentních parodií??? ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo zřejmě potřeboval vyprázdnit své neklidné tlusté střevo, překvapivě se ovšem na režisérské křeslo posadil slavný David Zucker, který vystřídal bratry Wayanse. To, že děj tak nějak chybí a že herci tak nějak nehrají, jsme si už zvykli, horší je to s tím, že ani vtipy tentokrát moc nefungují. Prostě jen surově a zběsile nutí diváka, aby z něj vypadla nějaká ta reakce. A ta docela často nepřichází. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

David Zucker byl královská volba... Jak se ukázalo Wayans stěží vypotí jednu slušnou parodii a pak zahájí útok na diváka. Scary Movie 3 je jednoznačně nejlepší z celé série, právě díky odlišnému směru režie a omezení všelijakých prasečinek (ty totiž Wayansové celkem hojně využívaly). S mnoha známých tváří potěší hlavně Leslie Nielsen, který se (k mému údivu) ještě jednou vybičoval k dobrému výkonu. Stojí za to vidět. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 9/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +rozhodně obsazení (potěší Anna Faris, Charlie Sheen, Leslie Neilsen, Anthony Anderson, Simon Cowell a Ja Rule), překvapivě některé scény byly hodně zábavné (parodie na Eminema -ovšem více jich bylo nudných nebo trapných (parodie na Matrix)/// Scary Movie trojka oproti předešlím dílům paroduje Kruh, Znamení, Eminema, Matrix a Majkla Jacksona (určitě jsem si teď na něco nevzpoměl). A je taky více sci-fi. To je asi část, která u mě vyhrává (redakce, Bílí dům). Po hororové stránce se asi moc bát nebudete (což asi byl záměr), jenže smát se asi taky moc nebudete (což asi záměr nebyl). Když to srovnám s předchozím dílem, tak jsem se asi pobavil méně. Přesto bych film neodsuzoval a jelikož takové filmy mám rád (těším se na Scary Movie 4,5, Děsnej doják a Děsnej biják), tak budu k tomuto filmu mírnej. Jednou se dá./// Celkem 65%/// ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Na začátku pohřbu má Brenda (Regina Hall) zkřivený obličej a zvednuté ruce. Cindy (Anna Faris) jí ruce narovná, ale s obličejem nic neudělá, přestože má Brenda v dalším záběru již obličej normální. (Scelleton)
  • Scéna, kdy ředitel televizního vysílání vykřikne „A dvojčátka!“, paroduje tehdejší populární reklamu na pivo Coors Light. (buzzwoody)
  • Když prezident (Leslie Nielsen) v závěru filmu ukazuje, že on a mimozemšťané nejsou zas tak rozdílní, a močí prstem, je možné si všimnout, že herec cosi drží v ruce. (PSJR)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama