Reklama

Reklama

Bláznivá parodie si bere na mušku filmové hity španělské produkce z posledních let. Faunův labyrint, Ti druzí, Sirotčinec, Volver, Hlas moře a mnoho dalších se ukáže v netradičním pojetí, plném těch nejšílenějších gagů, zápletek a potřeštěných situací! (oficiální text distributora)

Recenze (70)

zvrator 

všechny recenze uživatele

Nesadlo mi to...a darmo,ze v peknom obraze...srali ma aj tie spievane vsuvky!...na mna dlho prilis ucesane,nasilu vtipne a miestami sa to snazilo tvarit "mudro a seriozne"...zla kombinacia...bolo sice par dobrych scenok,ale vacsinu filmu som mal len Lárčov syndrom...a to mam parodie rad!slaby priemer...(postava Antona Chigurha-"Tato krajina nie je pre starych" a maleho sirotku pobavili...) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vzhledem ke špaňelskému původu a faktu,že většinu parodovaných filmů jsem viděl a mám je hodně rád (stejně jako celou špaňelskou kinematografii) jsem doufal,že se Spanish movie nezařadí po bok čirých zel typu Disaster Movie a všech těch bijáků a dojáků.Bohužel jsem se spletl.Spanish Movie se sice vyvarovává trapnosti a netlačí tolik na pilu,ale že by to bylo vtipné?Není.Za celý film jsem napočítal 2-3 momenty kde jsem se lhce pousmál a jeden,kde jsem se opravdu zasmál a to je na parodii žalostně málo...20% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ne. Poslední dobrou parodií byly Žhavé výstřely a od tý doby nic ani na jedné straně oceánu. Pravda, Spanish Movie je oproti záplavě amerických fekálností svěžím větrem, ale pořád balancuje na hraně trapnosti a spousta gagů je vyloženě nepovedených. O sexuálních narážkách, na které už jsem alergický, ani nemluvě. Španělé alespoň mohou nabídnout výborné herecké obsazení, ale to stačí sotva na 30%. ()

Shredder odpad!

všechny recenze uživatele

Toto ze bola parodia?? Ja som myslel ze pri parodii sa mam smiat a nie unudit na smrt. Pocas celeho snimku som sa ani raz nezasmial. Spanieli sa pokusili natocit film typu Scary Movie, ale vysledok je este niekolkonasobne horsi ako najstrasnejsi vyplod americanov - Disaster Movie. Videl som originaly viacerych parodovanych diel a to ma este utvrdzuje v nekvalite humoru. Napriklad scena, ktora paroduje Sirotcinec ked medium vojde do miestnosti a vystrasene zacne kricat pretoze je tam diskoteka je vrchol trapnosti. Jedine co ma potesilo, bolo cameo Leslieho Nielsena, avsak scenar je tak hrozny, ze aj napriek jeho komedialnemu talentu ma scenka nechala chladnym. ()

filipes.lu 

všechny recenze uživatele

Pár subjektivních pocitů: 1) Ti druzí, Sirotčinec a Faunův labyrint řadím mezi svoje oblíbený filmy, takže jsem se na tuhle kojotinu vyloženě těšil. Rozjezd parádní, první půl hodinka mě bavila opravdu slušně, bohužel jak minuty plynuly, film vystřílel všechno, co měl v rukávu. 2)Scéna s babkou, která představuje svůj vynález pro synátora v podobě pytle na hlavu mě rozkodrcala natolik, že jsem polykal slzy. A finální sundání brýlí, mě dorazilo. 3)Hlavní hrdinka alá Nicole Kidman byla k zežrání. Originální herečku moc nemusím, takže jsem si užíval její mistrné zobrazení. (A ve finále byla i víc sexy, na to, že už taky nějakej ten věk má) 4) Chromej typan mi vyloženě vadil. Nevím, zda to byla nějaká parodie na další film, každopádně, ten jsem určitě neviděl a celou dobu jsem si přál, ať ho scénarista nějak odstraní. Bohužel. 5)Kdyby byl celej film tažen jenom z výše třech jmenovaných filmů, chrochtal bych si blahem. Takhle je to na tři a to hlavně díky rozjezdu. P.S. Za takovej nával pinďouří by se nemusel stydět ani Caligula v době svý největší "slávy". ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v okolí města Barceloně, a to od 23. 2. 2009 po dobu 9 týdnů. (Ficik)
  • Film paroduje také španělský horor Sirotčinec (2007), jehož režisér Juan Antonio Bayona si zahrál postavu Alfreda, podobně jako Belén Rueda roli Laury. Dále lze rozpoznat scény parodující snímky Faunův labyrint (2006) či Ti druzí (2001). (t.mon)

Reklama

Reklama