Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka Lena je jedné noci pokousána upírkou Louise a krátce poté vystavena děsivé přeměně z člověka na upíra. Zpočátku se jí nový styl života líbí, užívá si svobody a nově nabitých schopností, ale jak čas plyne, chtíč po lidské krvi stále roste a Lena si pomalu začíná uvědomovat své prokletí. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure jak má být - od prvního záběru jsem umíral blahem z toho, jak zábavně je to natočeno. Film atmosférou podobný jako Blade, vizuálně precizní jako Ať vejde ten pravý, a cynický, zábavný a nápaditý, jak jen může být. Strašně mě na tomhle filmu bavila kamera, lokace, obsazení, hudba, střih, a v neposlední řadě i zvuk mluvené němčiny (vidět tenhle film v původním znění je jediná volba! oprášit svou němčínu nebylo nikdy zábavnější od té chvíle, co se dá z netu stáhnout tahle německá upíří pecka. V níž - to mi osobně přijde hodně zajímavé - nezazní paradoxně slovo UPÍR ani jednou). I na podruhé mě tento film naprosto dostal a vyloženě mi zvednul náladu - pro mě osobně je to naprostá srdcovka, na kterou nedám dopustit. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu negativní ohlasy, protože všechno špatné, co tomu kdo vytýká, tam je. Mě osobně však ten (ač jednoduchý) příběh chytl a celou dobu jsem byl napnutý jak to skončí. Už jenom srovnání s Twilightem mě nutí tam poslat tu pátou hvězdičku, protože tohle mělo napětí, hloubku, emoce, efekty,... Spokojenost. 90% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Netradiční upírský film, který je sice, jak je poslední dobou zvykem, řízlý notnou dávkou až zbytečné romantiky, ale vzhledem k trikům, postavám a dávkám krve, se tento neduh dal snadno přehlédnout. V zásadě je to ukázka světlé i stinné stránky upírského života v moderním světě. Veskrze film bez slabin, který baví po celou stopáž. Z mého pohledu hodně vyčnívala scéna z hospice. Ta mě dostala do kolen a utvrdila mě v tom, že po policajtovi, hasičovi, prezidentovi a kovbojovi už nechci bejt ani upír. :D 90% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vááu, nečekaně kvalitní a svěží upířina. Pustil jsem si to hlavně kvůli mé oblíbené Karolínce a jsem naprosto spokojený. Žánry přesně sedí - Drama / Fantasy / Horor / Romantický. Získalo si mě to už od prvních minut, ten úvod z letadla, byl hodně dobrý. Němci dokáží občas překvapit, na svém kontě už mají několik výborných Hororů a Wir sind die Nacht se určitě řadí, mezi ty povedenější. Být, či nebýt upírem ? Toť otázka. Top scény - úvod, Aquapark Tropical Islands, vězení. (774. hodnocení, Full HD) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to made in Německo a že je to z žánru upírskýho kterýmu už zrovna moc neholduju tak to nebylo vůbec špatný. Rozhodně jde o jeden z těch lepších upírskejch kousků co jsem za poslední roky viděl. Nejlepším je nejspíš letošní El Conde(2023) 5hvězd. Wir sind die Nacht to má u mě za lepší 3hvězdy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Scénář k filmu byl napsán podle stejnojmenného románu Wolfganga Hohlbeina. (tzv)

Reklama

Reklama