Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadný vrah v maske (CHRIS PALERMO) zavraždí jednu zo študentiek strednej školy Bulimia Falls High. Čoskoro dostanú viacerí jej spolužiaci plavovlasá kráľovná krásy Barb Primesuspectová (JULIE BENZOVÁ), športovo založený slaboduchý Slab O´Beef (SIMON REX), hispánska kráska v čiernom a s lesbickými sklonmi Martina Martinezová (MAJANDRA DELFINOOVÁ), nováčik Dawson Deary (HARLEY CROSS) a panic Boner (DANNY STRONG) lístok, ktorým im vrah oznamuje, že vie, čo robili minulý rok v lete. Študenti sú vyľakaní, necítia sa bezpečne. Prípadom sa zaoberá miestny policajt Doughy (TOM ARNOLD), ale aj zvedavá televízna reportérka Hagitha Utslayvoá (TIFFANI THIESSENOVÁ), ktorá chce vraha vypátrať, aby získala mediálnu slávu. Všetci zúčastnení sa napokon rozhodnú, že najlepším úkrytom pred maskovaným vrahom bude nejaké odľahlé miesto, napríklad letný tábor. Kým však stačia nejaký nájsť, ukryjú sa vo veľkom dome, kde vrah konečne môže rozohrať celý rad bláznivých pokusov, ktorými by naplnil očakávania filmových postáv i divákov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná, jelikož tato parodie je opět velmi špatná. Z pátku třináctého zde takřka nic není a "příběh" se motá jen kolem Vřískotu a Tajemství loňského léta. Paradoxně nejlepší je hned úvodní scéna a postupem času začíná film nudit více a více. Proto neztrácejte čas tímto a podívejte se raději na první díl Scary Movie, který je rozhodně mnohem lepší, i když to také není kdovíjak úchvatné dílo ale pobaví... ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

I když tento film nedosahuje kvalit druhého, třetího ani čtvrtého dílu Scary Movie (pátý jsem neviděl), tak tento film se mi líbí daleko více než první Scary Movie. Ten byl, a navždy bude mým zklamáním. Tento film " Skřekot ". Je vtipná komedie, která mě uměla zabavit i rozesmát, a určitě si jí pustím vícekrát. Líbí se mi, jak se chovají hlavní postavy. Celé to vnímali jako jednoduchou hloupost, a naprostou neoriginalitu. A dokonce se ve filmu objeví štáb s kamerama, takže je to ve finále celé bláznivé. Jenom co si na tomto filmu nelíbilo, byl vtipy o pohlavních nemocech. To si mohli odpustit. Ale jinak je to na slabší 4*. Zabiják, kterému se nedaří nikoho zabít. Jeho vybraná oběť vždycky skončí mrtvá, než jí stihne zabít. Chudák zabiják :D. ()

Reklama

StrYke odpad!

všechny recenze uživatele

Scary Movie: Děsnej biják je nejlepší parodie, kterou jsem kdy viděl (když nepočítám Pár Pařmenů), ale Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.? Abych byl upřímný, nejvíc mě na tomhle trapnym filmu sere to, že ukradl několik vtipů právě ze Scary Movie a "nenápadně" paroduje stejné filmy. Navíc je to furt dokola, několikrát ve filmu ukazují tu samou scénu a myslí si snad, že mě to má bavit? Jediný okamžik, kdy jsem se JEN pousmál, byl, když Ghostface pobíhal po škole a zabíjel studenty, jinak propadák. JIŽ NIKDY VÍC! ()

Wencek 

všechny recenze uživatele

Bože to byla ale kravina. Rozhodně ztráta času a další pitomý film z americké produkce parodií. Nechápu, proč někdo musí parodovat parodii na horory. Tohle už tu jednou bylo a bylo to mnohem lepší než tohle. Nenašel jsem tam nic co by tento film dělalo zajímavým a nebo vtipným (výjimkou jsou asi tak 2, slovy dva, vtipné okamžiky). Hodnotím jak hodnotím a to 1*. A to za tu slečnu co hrála postavu podobnou Sydney z Vřískotu. Ta byla asi tak jediná na koho a nebo na co se dalo v tom filmu koukat. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Třikrát jsem se zasmál. Zbytek se táhne v duchu hrozné nudy. Pokud nevíte, co od filmu čekat, tak vězte že silně připomíná Scary movie. Snímek paroduje vesměs stejné filmy stejným způsobem. S tím obrovským rozdílem, že tady se vtipem hrozně šetřilo. Sbírku stokrát viděných scének nemohu hodnotit nijak vysoko. Slabá hvězdička. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se od 17. dubna do 18. května 1999 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Představitelky hlavních hrdinek filmu Julie Benz (Barbara) a Majandra Delfino (Martina) si spolu už dříve zahrály v seriálu Roswell. (Tom Riddle)
  • Film paroduje většinu stejných filmů, jako o několik měsíců mladší Scary Movie, a také má stejný název (u SM pracovní), ačkoliv zde začáteční slovo Scream vystřídalo slovo Shriek. (StrYke)

Reklama

Reklama