Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (179)

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda, že má táto séria vždy vynikajúcu iba prvú polovicu alebo prvé dve tretiny a zbytok je len zbytočné kričanie jeden po druhom. Veľmi dobrá paródia na Sinistra, Annabelle a démonov, ale má to v druhej polovici strašne veľa hluchých miest, najmä ,,vďaka" Cedricovi. Škoda, lebo podľa mňa táto séria mala nato, aby prekonala prvé diely Scary Movie... ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Ujetina jako první díl opět nějaká ta vykrádačka spoustu černoškých keců a narážek na bíle a mexikánce. A opět nesmí chybět i nechutné forky, kde vrchol je jak Malcolm souloží s dřevěnou panenkou Abigail kterou jsme už viděli v horou V zajetí démonu u toho jsem se řezal jak hrom. 90 minut vesměs srandy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jsem si jistý, že snímek „A Haunted House 2“, který podle všeho v českých kinech neuvidíme, není skvělou komedií, ale mně prostě sedla. Jsou zde momenty, které by v klidu vydržely i ve vážném hororovém filmu, ale hlavně jsou zde vtipy, které nejsou jen hloupé. Ano, ty banální převažují, ale tentokrát jsem měl pocit, že už se u toho někdo snažil a že chtěli, aby ta zábava nebyla úplně stupidní. Povedlo se. ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Starý známy Malcolm z prvej časti sa snaží o pokojný život, no ani pri novej žene a v novom dome nedokáže uniknúť paranormálnemu prenasledovaniu... Skôr než ako pokračovanie mi to pomaly pripadalo ako upgradovaný remake jednotky, ale nejak to nevadilo, takže kto sa zabavil pri jednotke, sa pri tomto zabaví ešte viac. Wayans je perfektný; jeho uletený humor mi sadol, k tomu sexica Jaime Pressly a s nimi v dome 2 blbé deti. Prvé 2 tretiny je to fajnová, drzá a nekompromisná paródia, kde som sa z chuti smial, no v tej záverečnej tretine to už celkom nehralo. Viac postáv, väčšia (nezmyselná) uletenosť a hrotenie do rozmerov, ktoré už pôsobili vyčerpávajúco, až nudne. Ale aj tak sa mi to z drvivej väčšiny páčilo. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama