Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (179)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ona i ta jednička byla kravina, ale člověk při ní, s kámoškou nostalgií, zavzpomínal na staré dobré Scary Movie, tedy na film, který všechny ty parodie na hočico, co přišli po něm, lehce strčil do kapsy. A Wayans nezklamal. Njn, ale u dvojky už tohle neplatí, páč ta je, s výjimkou asi tří čtyř povedených vtípků, prostě nudná, případně trapná (a hlavně hrozně uřvaná, jestli Marlon nepřišel během natáčení o hlasivky, tak už fakt nevim :-). Ale home videa alá Sinister krutě pobavila :-) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že mě první díl bavil dost. Zasmál jsem se mnohokrát a považoval jsem ho za lepší novodobou parodii, protože ty odpady co vychází, na to se nedá koukat a Haunted house hodně vyčníval. Druhý díl už je však o něco slabší. Recyklace vtípků z dílu prvního mi nepřišla moc vtipná, ikdyž to Wayans převedl ještě na větší úroveň trapnosti. Nemůžu říct, že jsem se u něčeho nezasmál, ale už to nebyl tak intenzivní smích, spíše jen pousmání. Potěší nějaké zajímavé narážky(třeba ta na Scarie Movie mi přišla hodně povedená), dobře zparodované některé situace z oblíbených nových duchařin a casting taky není vyloženě zlej. Některé scénky pobavily, některé stály za hov*o a ještě potěšilo pár hororových efektů. O třídu horší, ale pořád to tak nějak nenudí. ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Uškriekaný černoch, ha ha......ha! Úúúúplne k popukaniu. Neviem či som si od smiechu aj nohavičky neroztrhla! Dúfam, že, vám je jasný význam slova irónia. Asi taká trápna úroveň ako v jednotke. Ale Abigail je asi tá najlepšia štetka na svete! Na tom som sa fakt bavila a neviem sa dočkať na film Annabelle.. Inak veľa krát nuda a tvár som mala ako kameň. Niekedy som sa zasmiala, ale bohužiaľ prevládali skôr tie trápnosti. Ako aj niektoré scény s Abigail boli strašne trápne, ale štetka bábika, čo ťa prenasleduje... Jednoducho ma to zaujalo a predovšetkým pobavilo. Na jedno zhliadnutie veď prečo nie. Ale druhý krát e-e. Dúfam, že Abigail nájdem na FB! ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli byl první díl křečovitý průjem, nevím, jakým výtokem, exkrementem, nebo nadávkou, nazvat tenhle zmetek, který nemá co do činění s filmem nebo zábavou. Počítám však, že tupost lidí, tohle veledílo xkrát zaplatí, takže můžeme brzy, po další dávce hororů, očekávat další díl, této sofistikované podívané, za které bych tvůrce i všechny zúčastněné, mlátil kladivem přes prsty. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

POdruhe to uz nevyšlo.. Opakovany vtip neni vtipom, vsetci sa zblaznili, posadol ich demon a natocili dost nezazivne ,nevtipne a trapnejsie pokracovanie skoro paradnej jednicky. Jediné, prečo nesplachnem ten trash do kanala , su sceny s Abigail, pri nich smiech sa dostavil samovolne. Wayans je vtipny, neberiem, tu ale prišiel s prazdnymi rukami a tentokrat ma nenadchol. Som sklamany. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama