Reklama

Reklama

VOD (1)

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaký blbý horor, u kterého se člověk i pobaví. Místy je to sice trapné a ubohé, ale pořád lepší než mnohá veledíla, z kterých si film utahuje. Navíc je tu Diora Baird v kostýmu prý indiánky. Sice je to jen minisukně a sexy podprda, ale kdo by si stěžoval, že? Leslie Nielsen jako žena sice nedostal moc prostoru a vtipu, jenže ten člověk baví diváka sám o sobě. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hola hej máme tu další hororovou parodii, která se po vzoru Scary Movie snaží parodovat několik známých filmů. Tedy zde to nefunguje až tak doslovně, protože tvůrci si převážně vypůjčili pouze několik postav (např. Chucky, Jason, Freddy, Michael, Pinhead, Leatherface a jiní…) a udělali z nich doslovně totální kretény. Jakožto velký fanda některých zmiňovaných jsem byl sice dost znechucen, ale podobné stupidity je občas potřeba překousnout. Tedy pokud to stojí za to. Tady to ovšem moc nefungovalo a popravdě celý snímek na mě působil hodně trapně. Tvůrci nás doslova zasypali spoustou laciných situací, kterým se můžou smát zřejmě jen narušení jedinci, ale na jejich obranu musím říct, že jsem se zde dočkal i několika zajímavých momentek. Žádná z nich mě však již nikdy v životě nepřinutí si tohle „veledílo“ pustit znovu, ale zároveň zajistily, že tomu nedám odpadní hodnocení. Sranda není na škodu, ale všeho někdy moc škodí. Úvodní scénka na hajzlíku či Drákulovy nevěstky určitě stojí za zvýšenou pozornost, ale všemu nasadilo korunu otřesné hitlerovské karaoke a zubožení Leslie Nielsena. Alespoň ve stáří by mohl mít dost důstojnosti a vyhýbat se podobným sračkám (rolím). Vím prachy jsou potřeba, zvláště když nás vláda oškubává- kde se dá, ale trocha sebeúcty neuškodí. No ta bloncka byla vážně kus... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Atmosféra 3/10 Masky 2/10/// PLUS: Leslie Nielsen se toho opravdu nebojí MÍNUS: jednou jsem se zasmál, někdo mi ukradl scénář (jen to neměla být parodie), nešlo by příště vynechat ty nechutné části a soustředit se na humor, jako tomu bylo dříve?/// Shrnutí: Jako jsem fanoušek takovýchto parodií a když mi bylo o 15-20 let méně, tak jsem se jim vážně smál. Dnes na nich neshledávám nic zábavného. Navíc je to hodně levně natočené a i když se ani maskéři neberou vážně, i přesto potenciál poměrně zničili. Úplný odpad to není, ale doporučit mohu jen skalním fandům./// Celkem 29%/// ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Zial, kedze som konal neuvazene, z coho vyplyva, ze moje masochisticke ja si nedalo povedat, a tym padom som tento "film" videl, mam v zasade aspon jednu alternativu (ba priam poslanie), co teraz urobit... Musim varovat kohokolvek dalsieho pred nerozvaznostou, ktorej vysledkom moze byt jedine totalne zhnusenie nad filmovym odpadom toho najhrubsieho zrna. Fakt, nepozerajte to. Aj keby ste sa maximalne zozierali nudou, radsej si zahrajte s priatelmi gulicky, ale sr@cke s nazvom "Stan Helsing" sa vyhnite ooobrovskym oblukom. Nepozerajte to, ani keby vam za to niekto chcel zaplatit. Verte mi -- za zbytocnu psychicku ujmu to vazne nestoji. 0%. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Asi tak tři vteřiny jsem uvažovala nad jednou hvězdičkou kvůli těm jedněm kozám a Nielsenovi, ale nakonec ne no. To bylo opravdu hodně špatný, přístě si ke snídani pustím něco osvědčeného, hlavně už neexperimentovat s filmy s hodnocením 32%. Já bych svým soukromým hodnocením dala tak 15%. Pořád jsem čekala na nějakej kult, nějakou scénu, která to celé rozsekne, nějaké vyvrcholení. Ale nic nepřišlo, vtipe vylez, samozřejmě, že od parodie nečekám super pointu, ale scénář by měl být natolik humorný, aby byl vůbec důvod takový film točit. Zde to bylo slabé konstantně od začátku do konce. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama