Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

goniss 

všechny recenze uživatele

nedávno jsme ten film našla na exteráku a vzpomněla jsem si na něho. Je blbý že před dvěmi lety, kdy jsem ho viděla se mi brutálně moc líbil a v té době to byl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, když jsem na nho skoro zapomněla.. ale věřte, že ho vážně ráda mám. Ani ne tak pro jeho děj.. miluju ho hlavně v částech, kdy se lidi proměňují na vlky a běhají lesem.. jako normální lidé takovou schopnost nemáme, mě se to ale hrozně líbí, a kdybychom takovou schopnost měli, převtělit se do zvířete, nikdy bych nebyla člověk.. ty zpomalené záběry kdy ti vlci běží a skáčou mi nahazuje husí kůži a vždycky mi až vypětím vykopne noha sama od sebe.. nechápu jak to ten film dělá, ale dělá to.. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Takový Twilight s vlkodlaky, nebo spíše vlky. Škoda, že film se více zabývá romantickou záležitostí než samotnou podstatou vlků. Bohužel, ikdyž je té romanci věnováno víc než dost času, tak uvěřitelná moc není. Hlavní hrdinkou je docela sympatická Agnes Bruckner, která je mimochodem stejný ročník jako já, dokonce jen o deset dní mladší. :-) Hugh Dancy se k ní ale moc nehodí. Myslím, že tento film měl daleko větší potenciál, zhatila jej ale směs nesmyslných záběrů, kdy pořád někdo někde skáče, běhá atd. Dobrý byl první souboj v kostele a pak samotný lov na Aidena. Přeměňování vlků za letu mi ani tak nevadilo, jen mohlo být trochu více efektně propracovanější, vše totiž působilo tak trochu pohádkově. Dokonce i vlci záporáci vypadali někdy tak trochu roztomile, než aby naháněli strach. Jinak docela pohodový filmek, který neurazí a nenudí. 65% ()

Reklama

jasse 

všechny recenze uživatele

Hm...tak tohle se paní režisérce moc nepovedlo. Sice se jí podařilo obsadit hlavní představitele (Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez), na které se dalo docela koukat, taky scenérie staré Bukurešti nebyly špatné, ale to bylo asi tak vše. Zbytek byl jen slabý odvar čehosi, co jsme už mockrát viděli... ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Slabučký odvar z vlkodlačích filmov. Najprv som bol rad, že tu nie sú nejaký hnusne spravený vlkodlaci, ale zas takýchto psíčkov si tiež mohli odpustiť. Je to slabé na všetkých frontoch. Akcie je tu máličko, príbehová stránka prvoplánová a nezaujímavá. Triky tu hádam ani neboli, keď nepočítam tie svietiace skoky, ktoré boli otrasne zo všetkých hľadísk. Film sa nejako ani nesnaží diváka niečím upútať, ide si len svojou trápnou linkou. Čakal som solídnejšiu jazdu. Takto len slabé 2*. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Když se ve filmu má objevit vlkodlak, každého hned napadnou pořádná jatka zalitá hektolitry rudé krve s hlasitými výkřiky obětí, kterým se od základů těchto chvil mění celý život. V tomto filmu si však můžete o těchto hrůzy nahánějicích okamžicích nechat leda jen zdát. Cestička v tomto filmu je vyšlapavána trochu jinačí trasou a to bez takřka násilnických gore scén. Za to si užijeme hřejivé lásky a romantiky, která dožene možná některou holčičku dojetím k slzám, stejně jako mě při pomyšlení co to tvůrci tomu záhadnému stvoření obecně udělali. Už z toho jde vyčíst, že toto pojetí se mi moc nezamlouvalo a velmi brzy jsem zjistil, že mě na to ani nebaví koukat. Co na plat celkově na odpad to však přeci jen není, to by bylo kruté, ale víckrát se na film nejspíše nepodívám a pokud patříte k těm šťastnějším a film jste doposavaď neměli možnost zhlédnout, doporučuji vřele ignorovat nadále, absolutně o nic jste vážně nepřišli... Leda o následujicí zklamání :). ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama