Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

teutates 

všechny recenze uživatele

Pripadalo mi to ako prelínanie dvoch príbehov:jeden celkom zaujimavý,ten druhý slabší-romanticky ladený.Celkový dojem bol skôr nudný,smiešny a zdlhavý!Všetky filmy s danou tematikou sú si svojim spôsobom podobné,ale tento doslova kopíroval!Ak by režisérka rozvíjala skôr ten prvý príbeh,mohlo ísť o celkom slušný film!Takto je Blood and Chocolade zbytočným snímkom,ktorý nemá čo ukázať až na Agnes Bruckner :) ()

goniss 

všechny recenze uživatele

nedávno jsme ten film našla na exteráku a vzpomněla jsem si na něho. Je blbý že před dvěmi lety, kdy jsem ho viděla se mi brutálně moc líbil a v té době to byl jeden z mých nejoblíbenějších filmů, když jsem na nho skoro zapomněla.. ale věřte, že ho vážně ráda mám. Ani ne tak pro jeho děj.. miluju ho hlavně v částech, kdy se lidi proměňují na vlky a běhají lesem.. jako normální lidé takovou schopnost nemáme, mě se to ale hrozně líbí, a kdybychom takovou schopnost měli, převtělit se do zvířete, nikdy bych nebyla člověk.. ty zpomalené záběry kdy ti vlci běží a skáčou mi nahazuje husí kůži a vždycky mi až vypětím vykopne noha sama od sebe.. nechápu jak to ten film dělá, ale dělá to.. ()

Reklama

st.verka 

všechny recenze uživatele

Drama a horor? Ani omylem. Opravdu jen romantický příběh, protože ani ty noční honičky nebyly děsivé. Co se ale tvůrcům opravdu povedlo, byly ty proměny v letu z lidí na vlky. Klobouk dolů, tak perfektní proměny jsem dosud neviděla. Ne snad z dokonalosti technické, ale spolu s atmosférou to na mě působilo absolutně dokonale. Proto ta hvězdička navíc. ()

savage3303 

všechny recenze uživatele

Dráma / Horor / Romantický / Fantasy pre mňa z toho akurát tak fantasy a fajn romatických emócii v podaní hlavnej hrdinky Agnes Bruckner. Vsetko okrem romantiky bol dosť chabé a úbohé. Zo zaciatku to bola velká nuda ale potom sa to nejak rozhíbalo. Téma to je veľmi zaujimavá ale v tomto filme to je slabo podané. 2*. ()

Antek odpad!

všechny recenze uživatele

Nudný "blbý film" o dvojici milenců, kteří spolu skotačí uprostřed fontánky a slibují si lásku astronomických rozměrů (tedy "přesně" to, co páry dělají :-) A do toho se tak nějak náhodou zatoulali teplí vlci (čím vyšší stupeň důležitosti, tím teplejší ... nic proti), stříbrné kulky a ... ČOKOLÁDA!! Na triky finance nezbyly (kdo by na ten scénář taky dával peníze ...), tak se stříhá a stříhá. A přeměnu z lidské podoby na vlčí ani snad nemá cenu komentovat ... to snad vykopírovali z pohádky na ČT. Děkuji, nechci. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama