Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Musím udělit hodnocení vyšší, než jsem uštědřila předloze, s mírným hlodáním svědomí, že Tupírům snad ještě křivdím, neboť oproti Twilightu (za předpokladu, že jste měli tu čest) šlo o veselí chtěné a hvězdu navíc by zasloužil sám slovenský název Sajrajt sága, ten vystihuje obé... Škodolibě jsem se bavila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Parodie na Twilight? Nu proč ne. Patřím do skupiny diváků, kterým se doposud podařilo tomuto teenagerskému „fenoménu“ úspěšně vyhýbat, takže nemusím srovnávat, do jaké míry si z něho dělá tento film srandu. Ono to vlastně snad ani moc nejde, protože co jsem slyšel od známých, tak i originál je pěkná sračka. Sorry, omlouvám se všem nadrženým mladým slečnám, které mají rády šampóny tipu Roberta Pattinsona, ale romantická „upířina“ není nic pro mne. Moje drahá polovička mně sice jednou zkoušela překecat, abychom si udělali „pěknou“ sobotu a pustili si první tři díly Twilight, ale já jsem hrdinně usnul už po první půlhodině, takže jsem o tu skvělou show přišel a ona se pak se mnou zbytek dne uraženě nebavila. Tou samou neznámou jsou pro mne i oba režiséři Jason Friedberg a Aaron Seltzer, od kterých jsem až dosud nic neviděl. Dle nepříliš lichotivého hodnocení na internetu, kterým se pyšní jejich filmy, však soudím, že jsem o nic závratného nepřišel. Tudíž jsem nešel do této parodie s příliš velkým očekáváním a těch zhruba osmdesát minut naštěstí uteklo jako voda. Občas jsem se tu i zasmál, ale ze všeho smrděl onen pověstný zápach trapnosti a „fekálního“ humoru, kterého snesu opravdu jen malé množství. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Je to strašná kravina, ale některé vtípky jsou vynikající. Představitelka Belly/Beccy si grimasy K. Stewart pořádně nastudovala a paroduje ji opravdu dokonale. Kvalita režisérského dua se ale nezapře a větší hodnocení prostě dát nejde, každopádně mě to bavilo víc, jak všechny tři díly té stupidity dohromady. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípkov nezachráni film ( Team Jacob/Edward, kontrakt, gej tanečky, Jonas Brothers)? Asi nie, ale aspoň môžme vidieť rozdiel medzi kvalitnejšími a menej kvalitnejšími paródiami. Vampire Suck sa radí k prvej kategórii. __ Becca sparodovala hlavnú predstaviteľku (orig.) Twilightu tak náramne, až jej musím darovať imaginárneho Oskara. Bravo! Každopádne, mali sme tu aj horšie výtvory. Ja len vypínam mozog a nechám sa unášať na vlne viac-menej slušnej zábavy. P.S. - Znalosť predlohy povinná. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie naprosté modní blbiny nedopadne jinak než: OPDAD! Co také čekat od dua neumětělů. Nevím jak může být někomu zábavné sledovat nezábavnou frašku, kde nejen není žádný slušný gag, ale i herci by ho ani neuměli zahrát. Tohle jen utrhne x melounů díky známé předloze. Jedno však musím uznat > byl to větší horor sledovat než původní Stmívání apod. růžové upíry. NEDOPORUČUJI! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama