Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (689)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Seltzer-Friedberg, Souchotě, Spála, Syfilis... Tolik stručný výsek z obsahu Encyklopedie lidských chorob a nemocí vydaného v roce 2009 odborníky z Massachusettského zdravotního institutu.. Sledování tohoto zhovadilého guláše vyžaduje jistou dávku osobní statečnosti, kterou bych přirovnal k prostrčení vlastního nádobíčka potřeného tapíří krví dírou od suku vprostřed dlouhé fošny a následnému vyplutí na tomto improvizovaném plavidle po proudu Amazonky vstříc hejnu muslimských piraň, kterým zrovna skončil Ramadán. Hlavního představitele doporučuji pro roli Macha v hrané verzi českého animovaného seriálu, protože má naprosto ideální levý ušní blinkr pro sjíždění schodového zábradlí.. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem očekával, na odpad! to rozhodně nevidím. Příběh nebo pokus o něj tu doopravdy není, scény jsou na sebe naskládané jak se hodí, bez nějaké konzistence, ale já nic víc nečekal. Parodie mám rád a musím přiznat, že tato byla ještě o trochu slabší než ty předešlé. Párkrát jsem se ovšem smíchy pomalu válel po zemi, například HSM a teplouš Zac Efron, Justin Timberlake, chipmunks – evil chipmunks, kung fu panda ;-D ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer již klesli na úplné dno. Celý film je vlastně jen snůška několika (ne)herců, kteří mění kostýmy jak na běžícím pásu a to bez jakékoliv návaznosti a o nějakém vtipu nebo dokonce humoru zde nemůže být ani řeč. Tedy abych byl přesný, jeden druh humoru zde přeci jen je. Ten fekální, na který si nedobrovolně zvykáme už od prvního Date Movie. A nejlepší scéna? Žádná taková nebyla. ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné co občas vzniká za díla. Toto se vymyká zdravému rozumu. Ani se vlastně nejedná o film, jelikož se zde nevyskytuje téměř žádný příběh. Celé to je jen sled scének, kde se tvůrci snaží parodovat za každou cenu a je jim úplně jedno, že nic z toho co se děje nedává smysl. Vrší jen známé filmy (nebo spíše postavy z filmů) na jednu hromadu, aniž by to měli jakkoliv uspořádané. Vůbec jim nepřišlo trapný, že parodují "Jumpera" a během pár vteřin se snaží zesměšnit "Letopisy Narnie". Je to prostě hnus, který nejde doporučit nikomu jehož IQ přesahuje hranici 80 bodů. Udivuje mě, kde se na takový hnůj vzali peníze. Tohle není film ale jen drzá urážka filmového řemesla, za kterou bych jejich tvůrce pověsil (za jakoukoliv bolestivou část těla) do průvanu. Jediné za co tvůrce chválím je to, že svůj výtvor ohodnotili už v názvu. Vážně to je KATASTROFA!!!!!!!!!!! PS: napočítal jsem 28 filmů, z nichž žádný nebyl parodován ani podprůměrně. ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Všude jsem četl jaká je tohle debilita. Na IMDB je to mezi 100 nejhoršími filmy a rovnou hned na druhé pozici. Nevěřil jsem tomu a tak jsem se odvážil na to podívat. Teda jak já jsem znechucen!!! Když tak přemýšlím, tak tohle je to nejhorší co jsem zatím viděl a silně pochybuju, že by to někdo něčím, co se příšernosti týče, mohl překonat. Dokonce i Epic Movie byl lepší. Tady není nic, čemu by se člověk mohl zasmát. A k tomu všemu hrozně dlouhé pasáže. Například na Muzikál ze střední školy, to bylo tak nechutně dlouhé, trapné a debilní....no asi tak jako celý film. Já kdybych byl jason Friedberg a nebo Aaron Seltzer, tak se někam zahrabu a vůbec nevycházím, protože kdybych něco takovýhleho natočil, tak by mně hanba fackovala. Na tohle bych se znovu nepodíval, ani kdyby mi za to někdo zaplatil!!! Něco příšernýho!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)
  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama