Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

Suzie05 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Friedberg a Aaron Seltzer jsou opravdu dva vypatlaní idioti. Udělat ze samých dobrých filmů takhle pošahaný mix hovadin. Kdyby ta rádoby parodie byla alespoň vtipná když už nic. Jediné co bylo aspoň trochu k smíchu byla ta rozmáčklá Hannah Montana... To sice taky nebo bůhvíjak vtipné, ale já sem ráda, že tady ta blbénka umřela. =) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina... Říkáte si, že to jsou asi všechny parodie, no ale tohle bylo extrémní... Samozřejmně plno trapných scén no a děj ? O tom radši nemluvím. Ale přímo na odpad to nevidím, protože když to srovnám s Velkým bijákem (Epic Movie), tohle bylo alespoň o trochu lepší a hlavně jsem se alespoň párkrát zasmál, i když to byly trapárny. Jinak parodovat Jessicu Simpson, Hannah Montanu, Amy Winehouse a další byl možná dobrý nápad, ale výsledek nebyl vtipný... No jo, nejsem si jistý jestli se vůbec někdy natočí lepší parodie než Scary Movie... ()

Reklama

Hrabka odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak z nudy jsem se na to podíval a čekal jsem něco podobného jako obstojné parodie "Tohle je Sparta" nebo "Suprhrdina". Ale dočkal jsem se toho nejtragičtějšího filmu, který jsem snad kdy viděl. Totální ubohost, trapnost, demence autorů. Žádná zábava, spíš naopak, tragické scény, dialogy. Nic. Odpad! To že tam hrají některé pěkné baby ničemu nepomůže. Tohle je něco tak ubohýho, že nad tím zůstává rozum stát, jak do toho může někdo investovat a jak sami ti herci to můžou natočit. Nechápu jak se to některým zde přítomným může líbit a jak se u toho vůbec můžou bavit. Hnůj největší. 5% ()

nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Uff, čirá retardace, ty dvě kopyta na režijní stoličce si opravdu myslí, že do světa vypustili vtipnou nebo minimálně průměrnou parodii? A myslí si vůbec něco? Tohle musela být improvizace (a to ještě k tomu opravdu špatná, ti "imitátoři" jsou otřesní), protože jinak nechápu, kdo to mohl schválit k natáčení, pokud znal scénář. ZLO, název filmu mluví za vše, odstřelit a zakopat. 0% ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Blbost to byla, ale občas jsem se zasmál a v klidu jsem to dokoukal. Jsou daleko horší filmy s lepším hodnocením, který si vůbec nezaslouží. Na odpad tohle určitě u mě není. Tohle si zaslouží krásných 40%. A asi to bude tim, že sem znal většinu filmů na který to byla parodie.(ta bláznivá princezna je nejspíš parodie na domácího mazlíčka) Na konci ta písnička nebyla tak špatná a text "a všichni jsme přefekli Hellboya. Ano oni přefikli Hellboya a já jsem přifiknul Hulka... " to mě dostalo. A tedka jsem si pustil českou verzi, jen tak na zkoušku no asi bych šel i doho odpadu. Originál je originál. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Sheveportu v americké Louisianě. (rafix)
  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama