Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, už jsem si vyslechl a přečetl hodně kritik. Je to zřejmě zvláštní a asi vybočuji z davu, ale Scary movie 2 mám moc rád, směju se od začátku do konce, pro mne jednoznačně oddechová záležitost. Uznávám, že konec byl dost slabý a nudnější, ale jinak jsem se náramně bavil. Top parodie .. 65 % ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takovéto pokračování si Scary Movie dle mého určitě nezasloužila. Tahle dvojka nejenom, že je nechutná, zvrácená a neuvěřitelně trapná, ale chvílemi mi to připomíná, jak kdyby to točil černoch pro černochy. Takové to rádoby drsné, zhuleně zábavné a nechutně ubohé, to co se v řadě amerických komedií objeví a snaží se zapůsobit dojmem ztřeštěné grotesky. Dvojka na druhou stranu pár slušných vtípků stále má. Rozhodně se nedají rovnat s trapnými, ale během sledování tohoto filmu rozhodně potěší. Tohle pokračování bych prozatím zhodnotil, jako zřejmě nejhorší díl z téhle série, uvidíme jak se to časem vyvrbí dál. --- Co jééé? - Co jééé? - Co děláš, kámo? - Zabíjím... čas. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Až asi na 3-4 povedenější fórky jde o velkou porci neoriginality, nevkusu a trapnosti. Hlavně úvodní sekvence, v níž se "paroduje" Vymítač ďábla, tak to je samotný vrchol hnusu. Bratři Wayansové zkrátka neznají pořekadlo "V nejlepším přestat" a po relativně ucházející jedničce tentokrát natočili paskvil, jenž se místy zvrhává v parodii na film jako takový. Perličkou pak je účast dvou hvězdiček z TV seriálu Beverly Hills 90210. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Úvod parodujúci Vymítače ďábla vzbudzoval dojem, že tvorcovia presne vedia, ako zopakovať úspech jednotky. Bohužiaľ následne, spolu s Tori Spelling, pôvodná partička blbov rozjela nevydarenú sériu vtipov na nie moc vydarené filmy. Ústredný motív tvorí Zámek hrůzy, čo v porovnaní s Vřískotem je samozrejme úplne iný level potenciálu zaujímavosti. Jediné čo možno pochváliť (ak nerátam spomínaný skvelý úvod), tak je chromý sluha a jeho ruka šmátralka. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po roce jsme se dočkali pokračování „Děsného bijáku“, ve kterém nám tentokrát nebude dělat společnost vrah v masce, ale strašidelný dům a všichni ti podivní „obyvatelé“ co v něm přebývají. I já se přidávám k těm, kterým se líbí především první polovina této parodie, protože vymýtání ďábla bylo prostě perfektní a v mých očích i nepřekonatelné (co se týká komedií – parodií). Už dlouho jsem se tak nezasmál a hlášky tipu „To dítě na sebe nenechá ani šáhnout – No třeba by si za bonbon dala říct“ a „Tvá matka kouří ptáky v pekle – Závidíš, že jo?“ my utkvěli v hlavě dodnes (od doby co jsem to viděl prvně). Stejně jako mé první setkání s názvy dnů na kalhotkách (dneska už je v klidu seženete). Další nezapomenutelnou scénou je (Megajoint). Bohužel tento díl je o dost slabší než jeho předchůdce a to hlavně od chvíle, kdy se děj přesune do strašidelného domu. Hlavně si pamatujte, že kočkám se do písku srát nemá! Takže „Pozor na mojí prdelku…“ a hurá na další porci zábavy (vkusné i nevkusné), záleží na každém, jak si to přebere. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 71,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 141,2 mil. (NIRO)
  • Exteriéry zámku byly natáčeny na stejném místě jako pro film Šílený (1991) nebo pro televizní seriál Batman (od r. 1966). (Stocki)
  • Z filmu bylo vystřiženo přes 20 scén. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama