Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Nesympatickejšieho herca obsadeného ako hlavnú postavu do komédie som ešte nevidel. Celkovo je celý príbeh trápny ešte aj na paródiu, scény ktoré majú byť vtipné či kostými, ktoré majú byť paródiou na horové postavy sú tiež zlé, scény okopírované z iných filmov tohto žánru. Možno si poviete prečo to nehodnotím ako odpad. Dôvody sú dva, preto dve hviezdičky. Prvá, karaoke vystúpenia, či už Cashov Ring of Fire alebo Y.M.C.A verzia monštier S.T.A.N boli výborné. A druhá, za Stanovo tričko na konci príbehu. Či si ho dál sám Steve Howey alebo ho navrhol niekto iný, to nie je podstatné. Druhý bod za Mazaciu hlavu. Inak je to asi tak vtipné ako dvetisícôsmy príspevok o kebaboch na jednej facebookovej stránke pár ľudských trosiek zo Slovenska, ktorí si o sebe myslia že sú nad vecou. A svoje nízke IQ a ego si pri pozretí určite ukojil aj Ruda z Ostravy pri pohľade na miništranta... ()

bakeero 

všechny recenze uživatele

"Ne Van. Stan." Kdyby mi bylo 13 a bylo to před 10 lety tak by mě to možná i trochu bavilo. Respektive by mě bavilo koukání na Pocahontas Revival a zdravotní sestřičku. Dneska už se polonahý krasotinky vyskytujou na netu v počtu větším než obrovském, takže mi trochu uniká účel vzniku tohoto filmu, protože vtipný to rozhodně není a navíc je to k smrti nudný. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

V závalu těch hodně špatných filmů co jsem viděl za poslední dobu, je tenhle asi nejmenším průserem. Nechápejte mě špatně je to i tak strašná bída a děs, ale jsou i horší a to mnohem horší. První půlka filmu se ještě kaž takž dala, začátkem druhé je vše pohřbeno do naprostých fekálií a modlíte se aby to všechno co nejdříve skončilo. Samotný závěr už je potom shnilou třešničkou na již už dost hodně červy prolezlém dortě. No abych to shrnul, nebýt v tom hodně sexy bab co vrtí zadkama bylo by to na odpad. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

100 % Odpad!!! Bez debat. Protože zde není o čem debatovat. Tato rádoby "parodie" akorát tak zesměšňuje vše, co jí přijde pod ruku, ale o parodii zde nemůže být řeč, protože k smíchu to absolutně není ani v nejmenším. A když už přijde nějaká naděje, že by mohl přijít nějaký ten vtípek, tak zase působí nuceně, nechutně a bez vtipu. P.S. Ovšem co tady dělá Leslie Nielsen nechápu, sice tento žánr je jeho šálkem kávy, ale proč hraje ženu ? Asi už je až tak senilní, že netuší co dělá, jestli tohle ten člověk má zapotřebí. ()

ian.draco 

všechny recenze uživatele

Film i humor je celkem primitivní, ale smát se u toho lze a to i opakovaně. Takto nízké hodnocení je pro mne celkem překvapení. Škoda, že před koncem dojde scénaristům dech úplně. A tak nebýt velmi slabého konce udělil bych i 4 hvězdy, takhle musím jednu ubrat. A jestli to není poznat, tak komentář jsem napsal hned po zhlédnutí ;). ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama