Reklama

Reklama

Stan Helsing je smolař, toužící se stát zpěvákem, pracuje však v půjčovně videokazet. O halloweenu dostane za úkol doručit kazetu na maškarní večírek. Do dodávky naloží své přátele, Teddyho v kostýmu supermana, Miu převlečenou za sexy roztleskávačku a ex-přítelkyní Nadine která jde za indiánku. Do cesty se jim však připlete šestice legendárních hororových padouchů. Freddy Krueger, Michael Myers, panenka Chucky, Leatherface, Jasona Voorheese a Pinhead, se spojí v této bláznivé parodii na nejúspěšnější horory všech dob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, je to demence tezkyho kalibru, hlavni ctyrka ve slozeni tlustej cernoch prevlecenej za supermana, naprosto vymastena devka, pipina prevlecena za indianku a hlavni bouchac Helsing vypadajici z nich sice nejnormalnejs, ale stejne desny hovado, se vydavaj dorucit pornace do mestecka plnyho hororovejch legend. Ani bych nerek, ze to je parodie nebo pocta zanru, tohle je regulerni urazka znamejch hororovejch ikon, takze Leatherface ma vysavac misto motorovky, panenka Chucky je zjizvenej harant vystrkujici prdel, Freddie ma mimo nozu na rukavici i kartacek, rtenku a dalsi voloviny a samozrejme dojde i na utirani se na zachode, Michael Myers vypada jak cinan, Pinhead ma v hlave zabodany sipky a injekce a samozrejme nechybi maskot podobnejch sracka komedii Leslie Nielsen, tentokrat jako tlusta zenska, do toho sem tam nejaky kozy nebo nechutarna. Proste demence tezkyho kalibru, kde se vsichni chovaj jak naprosty hovada, atmosfera miziva, natoceny nic moc. Jenze to je ten typ filmu, kterej je tak super dementni, ze se mu clovek proste musi smat a obcas sem se nesmal jen tomu filmu, ale i naky ty scene, protoze sem tam se precejen neco vtipnyho podari. ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Když se na plátně poprvé objevil Fredie Kruger, říkal jsem si, že tohle nemůže být špatné, že se tu bude hodně co dít a že se z toho všeho smíchy potrhám. Tedy, když neusnu a nezačnu z rozpáraným břichem a v cákancích krve viset pod stropem. Jenže, nic z toho se nekonalo a kromě ladných křivek dvou společnic nebylo na co se dívat. Občas se zde mihnou staré známé tváře, ale jsou zdárným příkladem trapnosti. No, aspoň na Michaela jsme si zavzpomínali. 10% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

MOTTO : Vždy se najde někdo, kdo to dělá líp.......... Film se zakládá na dlouhém a často nezajímavém dialogu, sexuálním harašení a nechutných scénkách na záchodech. Fanoušky Michaela Jacksona určitě nasere scéna na hřbitově, kde Jackson prodává zmrzlinu malejm chlapečkům. Zajímavost : Bar ve kterém zpívá kvarteto hlavních hrdinů (Kovboj, Superman, Indiánka a Striptérka) se jmenuje Carpenters. Pak následuje série nedodělaných scén a divných střihů. A zatím co hlavní hrdiny straší podivný Freddy, já se snažím neusnout. MOTTO : Pusť to z hlavy......... ()

prezyvka 

všechny recenze uživatele

Úplná kravina, ale je to paródia a našli sa tam nejaké chvíľky, ktoré celkom stáli za to. Podľa mňa je už dnes veľmi náročné natočiť dobrú paródiu, myslím, že Leslie Nielsen v Bláznivej strele a Charlie Sheen v Horúcich strelách nastavili laťku príliš vysoko, a myslím, že to len tak ľahko nikto neprekoná ... :) ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Dala bych pravou ruku za to, abych měla obě ruce pravý.“ Nechápu, jak tohle zvěrstvo mohl někdo nazvat parodií. Ano, ve filmu se objevují různé postavy z hororových příběhů, ale toť vše. Nezaznamenal jsem snad ani jednu vtipnou scénu, zato jsem musel přežít spousty a spousty nechutností, hovadin a nesmyslností. Korunu tomu dala postava Leslieho Nielsena, kterého jsem litoval a zároveň jsem nechápal, proč se této šílenosti účastnil. Příběh defakto neexistuje a postavy jsou nesympatické až na jedinou výjimku, Desi Lydic, která byla opravdu roztomilá. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Ken Kirzinger je jediným hercem v tomto filmu, který předtím ztvárnil postavu z hororu. Hrál Jasona Voorheese ve Freddy vs. Jason (2003), zatímco v tomto filmu hraje Masona, který Jasona paroduje. (biker)

Reklama

Reklama