Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutalni (a jedna z nejlepsich) parodie, ktera je sice vsechno mozny, jen ne inteligentni, ale presto pobavi. Misty zacina bejt humor docela nechutnej, ale presto se to jeste drzi v prijatelnejch mezich. Navic diky prijatelne delce, sviznemu deji, dobre hudbe a dobre zvolenejm hercum to fakt nenudi. A plus je taky to, ze se na film da divat porad znovu a znovu a stejne se vzdy pobavim. Jednoznacne nejlepsi pisnicka byla rap pana Zabijaka (vykucham vas ...). Mozna bych dal i 5*, protoze takle sem se dlouho nenasmal (sledovat ty sparodovany horory je fakt zabava) a par vtipu je naprosto dokonalejch, ale precejen to je proste strasna uchylarna a druhej dil se mi libil malinko vic. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Obstojná paródia s niektorými vynikajúcimi momentami, ktorá však často sama sebe (a očividne s veľkou radosťou) podráža nohy zbytočnými nechutnosťami. A nezmierňuje to ani účasť niektorých viac ako oku lahodiac slečien, ktorých spoločný obvod pása by ste museli rátať na atomovej kalkulačke. Slabý priemer, silný podpriemer. ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem začala vlna novodobých parodií. Objevil se nový, jiný styl. V této době je již sice provařený, ale přesto můžeme být rádi, že tohle vůbec vzniklo. Spousta scének tvářících jako by to bylo myšleno vážně, spousta scének tvářících se naprosto opačně. A mnoho dalšího humoru zde. Tento první díl je zřejmě nejlepší z celé série. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak konečně až nyní v roce 2008 vidím parodii na filmy. Viděl jsem Vřískot a tak jsem se těšil na film, který ho bude parodovat. Tento snímek celkem pobavil. I když ty vraždy jsou celkem nechutné. Děsnej biják bije do očí a zanechá ve vás stopu, kterou smažete až za pár dnů, ale vždycky si ji vybavíte a vzpomenete si, že Scary Movie je ten film, který paroduje jiné filmy. Doufám, že pokračování mě nezklamou a já si užiji stejnou porci zábavy, kterou ve mě ponechal tento snímek. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 19 000 000 $ Otvárací Víkend: 42 346 669 $ (v 2 912 Kinách) Tržby USA: 157 019 771 $ Tržby ČR: 117 049 $ Tržby Celosvetovo: 278 019 771 $Keď som mal 15 tak som sa na to dobre bavil,no teraz už o pár rokov viac a vôbec som sa na tom dobre nebavil,pár fórov je dobrých no zvyšok je trápny guláš. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (44)

  • Ve scéně ve škole má na sobě Ray (Shawn Wayans) žluté tričko, ale v dalším záběru má černé tričko. (KajusaK)
  • Ve scéně, kdy Cindy (Anna Faris) přemůže vraha, který vypadne z okna, a běží za otcem, má mít ruce svázané, ale nemá. (Čiban)
  • Postava učitelky tělocviku, slečna Mannová, je ve skutečnosti opravdu žena. Ztvárnila ji americká amatérská kulturistka a herečka Jayne Trcka. (agass)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama