Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia sa snažili, aby bol film po celý čas vtipný. Aj keď nebola práve žiadna parodujúca scéna, vždy som sa dokázal zasmiať. Hlavným aspektom je tá totálna jednoduchosť. Vtipy sú miestami blbé či trápne, ale veď o to ide. Toto nie je komédia, toto je paródia a tým pádom je aj humor trochu iný. Je bláznivejší a totálne uletený. Plno gagov, skoro bezduché rozhovory jednotlivých postav, ale stále sa je na čom zasmiať. Ak by sme film brali vážne(čo určite niektorý robia) tak by sme ho rovno mohli spláchnuť. Proste v klasickom filme by som niečo takéto nevydržal, ale ak to berieme tak ako máme, ako paródiu nemôže sa stať, že sa nezasmejem a namiesto toho len pokrútim hlavou. Tí čo sa nezasmejú a považujú tento film za odpad, nemajú v sebe ani kúsok humoru. Proste taký ľudia by namiesto kritizovania vôbec nemali pozerať takéto filmy. Napríklad ja, keby som to mal hodnotiť seriózne dám tomu nejakých 55%, ale keďže som taký istý blázon ako Wayansovi a žeriem všetky tie horory s kludným svedomím dám 80% aj napriek tomu, že už prešlo pár rôčkov čo som to videl prvý krát. Celá recenzia: TU ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Kdybych film hodnotil hned po prvním zhlédnutí,asi bych dal čtyři,protože jsem se nehorázně bavil.Pak jsem se ale na film rozhodl podívat znovu a to už tak dobré nebylo.Míra nechutnosti je přece jen dost velká.Přesto zůstávám na slušných třech hvězdičkách.Jasně že je to blbost,ale kdo by taky čekal něco jinýho?Některé fórky jsou skutečně povedené.Celkově je celá série Scary Movie relativně vyrovnaná,tedy až na dvojku,která byla hodně trapná.Tohle je slušná parodie.65 % ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, ale tohle opravdu není nic pro mě. Ano, bylo tam pár naprosto skvělých chvilek( Tak na co čekáš?!) a Anna Faris zapadla do role velmi dobře, ale to pořád nepřebije záplavu vtípků z kategorie trapné a nepovedené. Já jsem rozhodně nečekal žádnou inteligentní komedii, ale i přesto když si teď porovnám Scary Movie třeba se Žhavými výstřely, i tři hvězdy se mi zdají nějak moc. Pro zasmání a odreagování bych našel desítky lepších komedií.. 50% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Není žádným tajemstvím loňského léta, že když se řekne parodie pro náctileté, obvyklí podezřelí jsou K.I.Wayans, či duo trotlů Friedberg, Seltzer. Intelektuálové v tu chvíli spouští vřískot a já se jim nedivím. Ono totiž pokud parodované snímky neznáte, zůstanou jen zastydlé frky na téma bukanýrství, hulení, pšoukání a nadrženost, což má za následek, že se zasmějete asi tolika vtipům, kolik má ruka nezručného dřevorubce prstů. A to je u filmu, který má být vtipný, závažná chyba v matrixu. Pokud si však přejete prostřednictvím sledování filmu sjednotit obsah vlastní hlavy s obsahem dýně na Halloween, považujte výše napsané za bezpředmětný blábol.. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Scary Movie. Ať si říká kdo chce, co chce - pro mě je to film u kterého se směju od začátku do konce a můžu se na něj koukat dokola a pořád se tomu budu smát... Asi ten film spousta z Vás bere vážně, ale on by se brát vážně vůbec neměl. Jasně, že je to kravina, ale já u toho brečím smíchy. Nejlepší je Anna Faris, úplně skvěle hraje ten vystrašený výraz... V tomto prvním díle mě toho pobavilo hodně, ať už je to ta reportérka, která neví koho přefiknout, aby dostala informace, ať už je to předvádění herectví na Miss nebo tělocvikář v sukni... :D Pro mě špičková zábava. A vadí Vám nechutnosti? Proč se jim taky nesmát. Jak té reportérce tekly nudle z nosu, to jsem se taky válel smíchy. A nakonec: právě u tohodle filmu nemám rád názor ''Komu se to může líbit'' nebo ''Kdo se u toho může smát''. Každý máme jiný vkus. A já se bavil výborně. Tenhle film mě prostě KDYKOLI rozesměje. A mnoho scén je opravdu geniálních. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Postava učitelky tělocviku, slečna Mannová, je ve skutečnosti opravdu žena. Ztvárnila ji americká amatérská kulturistka a herečka Jayne Trcka. (agass)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 157 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 278 mil. (NIRO)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama