Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Nestáva sa často, že mám chuť nejaký film vypnúť ale pri Scary Movie 4 sa mi to stalo viackrát. Niečo tak stupídne, imbecilné a jednoducho k*k*tské sa len tak nevidí. Možno som sa pár krát pousmial (OSN), nedajbože raz zasmial (Detroit), čo je za skoro 90 minút (áno mal som tú smolu a videl som UNRATED) naozaj "veľa". Dej som neočakával ale scenáristi sa nemusel za každú cenu snažiť sparodovať čo najviac filmov lebo tá nadväznosť je niekedy skutočne debilná a celé je to nakoniec len trápne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud má člověk tzv. nakoukáno a neodradí ho zadek prezidenta Leslie Nielsena v podobě seschlé stromové houby, chytat se nejspíš bude. Na rozdíl od Scary Wayans ubylo vyměšování tělesných tekutin a trapnosti, nicméně kroucení bradavkami jakožto tradičně americký folklór zůstalo zachováno. Jó, tomu se holt nikdy nevyhneme, to spíš bude mít Shaquille úspěšnost trestných hodů nad 90 %.. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je na čase kriticky si uvedomiť, že posledné série kvázi úspešných paródií Scary Movie sú už len úbohou snahou pobaviť diváka originálnym humorom. Začínam mať pocit, že jednotlivé filmové pokračovania sa vzájomne kopírujú a vykradajú. Nechcem si ani len predstaviť, kam hlboko klesne ďalšia odnož Scary Movie 5. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že je tu pár hodně zábavných scén (Leslie Nielsen ve školce, Leslie Nielsen v OSN, Saw a Shaquille O'Neal na začátku). Potom jsou tu už horší scény, ale přesto se usmějete (Charlie a jeho ego, semtam scénka z Nenávisti, sem tam něco s tou nadrženou negřicí). Ale zbytek je totální trapnej mišmaš. Vesnice a Milionový kotě určitě vedou v hloupostech. Zajímalo by mě, proč do popředí pořád ale cpou Annu Faris. Nějak mi to nedochází. Když to byla hlavně parodie na Vřískot, dalo se to chápat. Jenže to už dlouho není. Myslím, že největším problémem je Anna a její postava vůbec. Vřískot měl příběh na parodii. Jenže ty ostatní hlavní předlohy všech dílů (Haunting, Znamení a Válka světů) prostě nemají. Měly by to být spíš jen epizodní scénky v celém filmu a ne rámec. Všechny tři byly už samy o sobě dějově (hustota příběhu) spíš parodií, než čím jiným. A dalším problémem je výběr herců do hlavních rolí. Proč všechny ty dobrý dát do pozadí a všechny ty mršiny neudělat hlavními? Kurňa, vždyť i Shaquille hraje zatraceně líp, než oba hlavní hrdinové! Tohle je jen zprasený film a nebýt těch několika dobrých scén hodil bych to do odpadu, kam to i tak právem náleží. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Games with Peoples Lives (1:34) ,2. BooYa! (1:08) ,3. Tom Wants to Die (2:36) ,4. Cindy Meets the House (1:04) ,5. A Feeling of Evil (1:11) ,6. Tom and Cindy Fall in Love (1:02) ,7. House Creatures (1:10) ,8. Mrs. Norris Gets a Bath / Encounter in the Attic (2:02) ,9. The Big Mistake (1:03) ,10. Why is the Sky So Dark? (1:44) ,11. Nothing Will Start (1:38) ,12. Destroy Humanity (:56) ,13. Cindy Speaks Japanese (1:09) ,14. Dad’s Home (2:07) ,15. I Just Don’t Get Kids (:45) ,16. Cindy Sees the Plane Wreckage / Brenda Explains (1:25) ,17. Look What They Did / Car Trouble (2:21) ,18. Cindy and Brenda are Outsiders (2:21) ,19. The President Enters the U.N. (:40) ,20. Be All You Can Be (2:01) ,21. Those of Which We Do Not Speak (1:43) ,22. A Terrible Accident / Basement Medley (2:22) ,23. The Abduction (:51) ,24. Finding Each Other in the Basket / Getting Sucked In (1:03) ,25. Cindy and Brenda Play the Game (1:53) ,26. The Final Standoff (3:45) ,27. The Way Love Can Find Anyone (1:37) ,28. Crooked Letter* Performed by Young Huss (3:41) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. dubna 2006 v Dánsku. (Varan)

Reklama

Reklama