Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Terva 

všechny recenze uživatele

Z těch 50 000 lidí, co si říkají herci, je jen 500, které to opravdu živí a většina z nich je bílých. Pro černé zbývá málo rolí, a ty obvykle připadnou bratrům Wayansovým. Scénka " vyzvednutí syna " mně dojala...a přijdu si ho vyzvednou zase za týden...cha, cháá. V obraze číslo 15 nazvaném " Rozchod " je nádherná scéna rapujícího Thomase ( Damon Wayans jr. ) v dešti, velice povedené, škoda, že tak krátké. Docela povedená parodie, u které ( až na hnusné scény ) jsem se bavil. Hudbu dělali dva a to Erik Willis a Dwayne Wayans a je jí spousta. Trochu Rocku, ale převládá Hip - Hop, jak taky jinak, že. Ve filmu hraje také Shoshana Bush jako Megan. http://www.topnews.in/files/images/Shoshana-Bush_0.jpg ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

V sérii "děsných" parodií je tahle o trochu více pochopitelná a né přehnaně parodovaná ve stylu přílišné vulgarity apod...prostě tak trochu návrat do starších kolejí kdy parodie byli parodie a ne nesmyslně zplácané filmy.Super choreografie a bláznivé forečky z tohoto kousku dělá průměrnou rodinou komedii při které jsem se konečně párkrát zasmál! ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Wayansové si kdysi usmysleli, že mohou zparodovat všechny možné současné populární filmové hity, ať už z oblasti klasických hollywoodských áček a béček, či televizní patosy pro teenagery z odnože Disney. Let's Dance, Step Up a další podobné záležitosti mě nikdy nelákaly a Děsnej dupák člověka může jedině utvrdit v tom, že je není třeba dohánět. Uráží je samozřejmě nesmyslným způsobem, ale i tak může kdekomu dokázat, že není nutné je zpětně vidět. Protože jedna z věcí, kterou Dance Flicku nelze vytknout, je ta, že důstojně paroduje přespříliš ohrané mladé, často patetické lásky ve středoškolních filmech. Zbytek 'snímku' jsou už jen zvrácené pokusy o vtip, které musí odvážlivý zvědavec zkusit na vlastní kůži. Nebo v tom lepší případě na Děsnej dupák zapomenout a věnovat onen čas opravdovému filmu. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

V sérii všech těch Scary Movie, Epic Movie atd. je tohle docela příjemná podívaná. Ano, je to trapný, nechybí fekální humor a má to hluchý místa, ale jinak má tenhle film (ve srovnání s předchozími) překvapivě dost trefného humoru, docela sympatické herecké osazenstvo a je to správně kousavé, jak se od parodie očekává. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Pořád čekám kdy narazim na povedenou moderní parodii, ale ona ne a ne přijít. A začínám mít strach že asi nejpovedenější z těch novodobých parodií zůstane napořád Scary Movie, jelikož každá parodie která byla natočená v posledních letech stála doslova za ho*** !!! A za co teda dávám tu 1 hvězdičku? Za pár dobrých písniček a za pár (ale opravdu jen pár) povedených vtipů... 1* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama