Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Už u třetího dílu Zuckerové naznačili, že jsou schopni snížit se i k těm nejspodnějším záchodovým fórkům, přesto ale mají v zásobě velkou hromadu těch dobrých. Ve čtvrtém díle je situace velmi podobná, až na to, že ubohé vtípky se těm kvalitním již kvantitativně vyrovnají. Opravdu se netěším na pátý díl, jestli tento trend bude pokračovat. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po výnimočne zábavnej trojke skĺzlo štvrté pokračovanie tejto bláznovej série opäť do nudnejších vôd. Parodický klasik Charlie bol hneď na začiatko „kruto“ odstavený a na celkovom výsledku je to cítiť. Celý film je len o tom kto koho kam tresne a praští. A aj keď sa niektoré somariny naozaj podarili, ten pocit poklesu úrovne srandy ma neopúšťa. 55%. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi príliš opakovať už povedané, takže iba toľko, že platí presne to, čo v prípade tretieho dielu. Príliš mnoho parodovaných filmov, niekoľko luxusných fórov, niekoľko vydarených a niekoľko trápnych. V prvom rade zase stojí chudák Shyamalan, ktorý je pre Zuckerovcov požehnaním. To povedali oni pri propagácii tejto solídnej paródie. ()

prome 

všechny recenze uživatele

Trailer byl bomba a navnadil nas na poradnou komedii, ale necekal jsem ze to nejlepsi z filmu uz ve traileu bylo ukazano a misto poradne komedie jsme dostali poradnou nudu, i kdyz par scen vtipnych bylo.A 2 hvezdicky daam asi jen kvuli traileru ktery byl lepsi jak cely film dohomady. Nejhorsi Scary Movie ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To mě poser. Mimozemšťani zabili dinosaura." Jako velký fanda srandy, parodií a Davida Zuckera musím konstatovat, že tohle se nepovedlo. Snad za to může má nevzdělanost v oblasti hororů se zlými domy, duchy či divnými společenstvími, ale tahle parodie mi prostě nenabídla ani jednu hlášku, kterou by stálo za to si zapamatovat. A to není mnoho. Humor je tu zkrátka spíše situační, ale rozhodně jsem se z něj neumlátil smíchy záchodovou mísou. Místo toho jsem dostal poučení o tom, jak se dělá penisem díra do asfaltu, jak získat důvěru svých dětí či proč je potřeba podepsat Potratový zákon. A taky jsem viděl spoustu škaredých nahých lidí, ale domluvme se na tom, že nikdy nebudeme mluvit o těch, o nichž se nehovoří. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • V úvodní scéně, kdy se basketbalista (Shaquille O'Neal) snaží trefit do koše kamenem, hází třikrát. A pokaždé stejným kamenem, přestože v předešlém pokusu kámen doletěl na druhou stranu místnosti. (Martin00x)
  • Ve filmu je téměř na konci scéna, kde jde hlavní hrdina Tom (Craig Bierko) do talk-show k Oprah (Debra Wilson) a předvede tam značně bláznivé chování, kdy skáče po křeslech, roztrhne matraci, začne Oprah sahat pod sukni a tak podobně. Jedná se o scénu, která paroduje jednu skutečnou epizodu Oprah show (od r. 1986), ve které Tom Cruise obhajoval scientologii a předvedl podobně excesivní chování. (Mimesis)

Reklama

Reklama