Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

castor 

všechny recenze uživatele

Dvojka si bere na paškál kousky o strašidelných domech, nadpřirozených silách a všemožných posedlostech. Takže v případě Vymítače ďábla, Hannibala, Poltergeist, Osvícení, Pod povrchem nebo Muže bez stínu (plus nějaké akční jednohubky typu Charlieho andílci) nezůstane kámen na kameni. Zatímco jednička si místy ještě pomáhala „skutečným“ vtipem, dvojka je plná pšoukání, močení a zvracení. Většina momentů se tak naneštěstí bortí pod rukama. Vědátor Tim Curry nažene bandu mladých otrapů do strašidelného domu, kde si všichni hrají na nějaký děj. A divák se možná párkrát ušklíbne. Ale vesměs je to křeč. A to tehdy málokdo věděl, že nás tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než jednička. Tam, kde jednička tvůrcům dávala na frak svými překopanými scénami, tak tady už jen slabě kopíruje hororové snímky a bohužel vše je podáváno dost trapně. Jsou zde i pasáže, u kterých budete zívat nudou, protože nápadů už není tolik, ale herecké osazenstvo má stále co nabídnout. Příště by to chtělo ubrat na trapnosti a gagy více propracovat tak, jak to bylo v jedničce. 60% ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie teda fakt nemusím, tohle jsem viděl celé tehdy když jsem chodil ještě do školy. Puštěno ve třídě. A já jsem se divil jak se tohle může někomi líbit. Nikomu to neberu. Je to parodie, žánr, který fakt nemusím. Ale zde jsem nenašel nic co by mě zaujalo. A co měl znamenta příšerný začátek filmu ? Jak tam na sebe blily ? To bylo fakt odporný ! :D Fakt typický důkaz demence. Ale co, at se to ostatním líbím, za mě hodnotím na 0% = odpad! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Na hlavu tohoto dílu ze série Scary Movie padají slova jako děs, nevkus, trapnost, hnus, nechutnost, někdo se dokonce stydí za to, že film zhlédnul. A já se musím k těmto názorům přiklonit, protože toto bylo opravdu zlé. Zejména pán s odpornou rukou mě iritoval. Jedničku jsem viděl mnohokrát a řadím ji k jedné z nejlepších USA parodií, ale dvojka ji nesahá ani po kotníky. Dvojku jsem už kdysi taky viděl, ale až dnes jsem se podivil, jak moc se od prvního dílu liší, co se množství zábavného humoru týče. Nemile mě to překvapilo. Ještě, že film má cca 70 minut čistého času. No nic, tohle nevyšlo, tak snad si příští týden spravím chuť u třetího dílu. PS: Když už do Scary II půjdete, tak doporučuji jedině s dabingem TV Nova. Kdysi jsem to viděl s dabingem od brněnského studia Ebbi a to byla fakt hrůza. PS 2: Upřímné díky patří Nově Cinema za absenci jakékoli reklamy, hodinu po půlnoci se opravdu vyplatí na vás koukat :) 40% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Sem - tam sa objaví nejaký ten nápad, alebo náznak nápadu, inak ale tvorcovia dobre vedia, na akú cieľovú a intelektuálnu skupinu cielia. Ja som mimochodom púšťal film na strednej umeleckej škole na žiadosť študentov. Len mi potom úplne nejde do hlavy, kto uvidí Hanibala a zároveň aj Scary Movie 2, aby pochopil fór s hlavou. Tým určite nechcem povedať, že potom sa na tomto fóre niekto aj pobaví. Sériu našťastie prevzali schopnejší tvorcovia a dostala sa tak aspoň (na dve časti) na solídny priemer. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Ve filmu můžeme vidět spoustu odkazů na číslo 69 – jakožto známou polohu při pohlavním styku. Divák si všimne například čísla taxíku 069. Na mapě je jedna z cest označená jako Route 69. Tričko, ve kterém spí Alex (Tori Spelling), má na sobě číslo 69. Hned pár vteřin poté vidíme kalendář s datem pátek 23. (69 děleno 3 je 23). (dejv997)
  • Ve scéně, kdy správce domu (Chris Elliott) podává krocana, je možné všimnout si, že na talíři je i zelenina. Když však vzápětí talíř pokládá, zelenina na něm již není. (DivX)
  • Když vejde kněz (James Woods) do místnosti, lze vidět kadibudku, která následně v další scéně zmizí. (KajusaK)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama