Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Jeden z prípadov, keď je predloha dosť silná (a hlavne vhodná) na to, aby strpela komediálny remake tohoto typu. Jeden z mála prípadov, kde som sa miestami aj zabavil, a nemusel som film dopozerávať na desať krát, ako tomu bolo napríklad u This is Sparta (paródia 300). Superhrdina neohúri, a urazí len miestami. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No v porovnani s Disaster movie je tohle velka pecka, ale kdyz nebudu s nicim porovnavat, tak to za moc nestoji. I kdyz se musi uznat, ze ackoliv herci nehrajou buhvi co, aspon to jsou celkem sympataci. Celej film je navic celkem slusne natocenej, krome ruznejch viditelne umelejch zvirat jsou i triky slusny, pribeh celkem verne kopiruje prvniho Spider-Mana, takze taky fajn. Problem je, co se tyce vtipu, nektery jsou zbytecne dlouhy a ztracej na vtipnosti, samozrejme dojde na par trapnejch, par fekalnich, ale taky na par se zajimavym napadem, par vtipnejch a par absolutne brutalnich. Celkove lepsi 2*. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Společně s Vampires Suck je Suprhrdina jednou z těch více povedených teenagerovských parodií, které byly natočeny v posledních pár letech. Bylo zde pár scén, u kterých jsem se opravdu zasmál, ale našly se i takové, u kterých jsem jen klopil oči k zemi. Zkrátka na Malinu to sice není, ale viděl jsem i povedenější parodie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co všechno jste chtěli vědět o soukání se do superhrdinského kostýmu, ale báli jste se zeptat.. Když u scény nadýmající se tety přiložíte kapesník s chloroformem na obličej vlastního vkusu, pak možná uznáte, že v záplavě všemožných dementních parodií posledních let jste zrovna svědky mírně osvíceného díla. I přes nebývalou kadenci fórů to sice není žádná Suprhlína, ale možná vás nakonec zabaví víc, než samotný hlavní terč v podobě Raimiho Pavoučka Tobeyho.. A navíc, Stephen Hawking mohl up-gradovat svůj slavný výrok: „…bůh nejenže v kostky hraje, ale občas je hází i tam, kde je nikdo nemůže vidět. Mě zas hází Leslie Nielsen z mrakodrapu…“ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další parodie a opět ne zrovna vydařená. I když pořád je to lepší než výtvory Friedberga a Seltzera. Zde je aspoň pár scének a hlášek, u kterých se člověk zasměje. Bohužel to bývá většinou hned pokaženo nějakým trapným momentem, kde si někdo uprdne nebo do něčeho narazí. Já nevim kdy už si ti tvůrci uvědomí, že tohle opravdu vtipné není. Naštěstí je tu aspoň Leslie Nielsen jako vzpomínka na zlaté časy parodií v dobách Bláznivých střel. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Podľa komentára mal Rip Torn hrať „Šialeného redaktora“, no z neznámych dôvodov bol nahradený. (Pat.Ko)
  • Film bol propagovaný na programe Nickelodeon, čo je mätúce, pretože tento program sleduje oveľa mladšie publikum. S najväčšou pravdepodobnosťou cieľom bolo získať financie pre Drakea Bella, ktorý v tom čase hral v populárnom sitcome Drake & Josh (2004), ktorý sa vysielal na programe Nickelodeon. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama