Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Crazer 

všechny recenze uživatele

No .. byly tu vysmáté scény, kdy mi minerální voda vstoupila do nosních kanálků a já začal smíchy prskat kolem sebe, ale některé scény jsou prostě zbytečné viz. nemocniční prostředí. Nevim co to bylo za schýzu s Tomem Cruisem, ale tohle jsem viděl poprvý, parodii na youtube :D :D .. čekal jsem přesně něco takového, ale už mi připadá, že se s Leslie Nielsenem se přestávám bavit. Jinak dobře povedená parodie na X-mena :))) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zatímco konkurence už paroduje filmy sotva se vytasí se svými trajlery, Weinsteinovci s Davidem Zuckerem teprv objevují šest let starého SPIDER-MANA a Stephena Hawkinga a vrstvu usedlého prachu se snaží opucovat četnými vtípky o spotřební technice a internetu. Jak už se jim to osvědčilo, opět berou předlohu hezky scénu po scéně, přičemž u každé usypají něco ze svého skrz na skrz prolouhovaného pytlíku trapných scarymoviesáckých fórečků (mezi kterými se tradičně najde pár perel, mj. boží imitátor Toma Cruise) a nechají k tomu zatrdlovat xichty známé ze SM doplněné o ZAZovské veterány (Nielsen a odulý Robert Hayes). ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já prostě parodie miluju. Miluju na nich jednu věc - můžete se na ně dívat vícekrát a vždycky vás nějaká scéna pobaví, protože mezitím stihnete zkouknout film, kterej paroduje a při prvním zkouknutí vám třeba nic neříkala, protože jste ten film ještě neviděl. Navíc mě neuvěřitelně rozesmívaj prdcící fórky a tady je ta babka fakt brutal!!!!! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další z parodií, která si tentokrát utahuje ze superhrdinských filmů. Tentokrát se však nejedná o odpad jako v případě "Epic movie" nebo "Disaster movie" ale o povedenou komedii, která je sice občas trapná ale má v sobě spoustu podařených vtipných kousků a víceméně se zde nenajde jediný fékální vtípek, které jsou v dnešních komediích tak populární. Film nejvíce kopíruje Spidermanovo dobrodružství a do toho vkládá další superhrdinské kousky jako je Batman, Fantastická čtyřka nebo X-Men. Nejedná se však jen o přehlídku vtipných scének vykradených z jiných filmů ale překvapivě se zde najde i o pokus o příběh, který sice nepřináší nic nového ale je alespoň trochu zajímavý. Co se týká herců tak i zde byl výběr povedený a žádný z herců nesklouzává k trapnosti a především Leslie Nielsen opět válí a i po tolika letech dokáže rozesmát. I když snímek nedosahuje kvalit legend jako "Žhavé výstřely" nebo "Bláznivé střely" v dnešní záplavě rádobyvtipných parodií se jedná o nejlepší kousek. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další parodie a opět ne zrovna vydařená. I když pořád je to lepší než výtvory Friedberga a Seltzera. Zde je aspoň pár scének a hlášek, u kterých se člověk zasměje. Bohužel to bývá většinou hned pokaženo nějakým trapným momentem, kde si někdo uprdne nebo do něčeho narazí. Já nevim kdy už si ti tvůrci uvědomí, že tohle opravdu vtipné není. Naštěstí je tu aspoň Leslie Nielsen jako vzpomínka na zlaté časy parodií v dobách Bláznivých střel. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama