Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O návrat relativně zavedené značky Scary Movie se pokusil jeden ze samotných otců a zakladatelů slova parodie: David Zucker. Zda-li se mu to povedlo je znát na zdejším hodnocení. Já jen mohu potvrdit, že špatné to určitě není, ale mele se tu stále jedno a to samé dokola a možná už to nemá takový šmrnc ani šarm jako před pár lety, kdy komediím kralovala například Bláznivá střela. To mi teď připomnělo, že si tvůrci na pomoc přizvali i samotného Leslie Nielsena, který se do té doby potácel v kravinách prvního stupně a bylo ho na takovéto filmy škoda. Zde si kraví jak se mu zlíbí a tvůrci mu to tolerují, nakonec z toho vypadne nejzábavnější role celého filmu. Sice se to nepovedlo na samotné očekávání, ale i tak to dokáže na dobu nezbytně nutnou zabavit. David Zucker zklamal, Leslie naopak potěšil. Svět plný paradoxů se opět setkal právě zde. --- Cindy, začínaj zprávy! Jedna bílá holka spadla do studny! Padesáti černochům dnes policajti natrhli zadek, ale svět se zblázní kvůli jedný bělošce, co zahučela do díry. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Scary Movie 3 je prvním dílem z řady, který jsem s lehkým donucením uzřela, předchozí mě prostě nenalákaly. No a musím konstatovat, že jsem se bavila, i když chvílemi to byl trochu brutální humor. Možná je mé hodnocení příliš přemrštěné, možná je to tím, že jsem shlédla 90% všech filmů zde parodovaných (mimo 8 Mile, to bez hrůzy přiznávám, ale pochopila jsem - kupodivu). E.T. Jakson zůstane v mém top ten filmově bulvárních gagů ještě dlouho, stejně tak holčička, co je skoro vysvobozená z kletby, ale dělá si jen "prdel" a rapeři, co maj malý koule - no to prostě nemá chybu. Navíc jsem byla poučena, že v tom filmu "hraje" :-) řada skutečných hip-hoperů, což přidalo mému frenetickému smíchu ještě větší grády. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Právě třetí díl je tím nejsvětlejším místem v celé Scary Movie sérii, protože si vzal na mušku perfektní horory jako Kruh, Znamení či Ti druzí. Úvodní scéna s pitomými blondýnami, slovní přestřelky o krysách, myších a zombících či potrhlý prezident a vskutku vtipná "Samara" - a ještě by se dalo najít více skvělých scén a charakterů (např. Vědma). V rámci všech parodií posledních let jde o jeden z nejlepších počinů svého žánru. Zkrátka (zatím) všechny liché díly byly perfektní, takže stačí jen doufat, že pokud bude SM5, tak to dopadne stejně dobře. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"O SHIZL GZNGAHR BBB TTTT % + 7,, 1 9 3 4 19 CKIN ETD VAUS ERSTN GUBL CHN Q SCHNITZI GUORSN BLKN (,, 18 4 6 9." Tak to je hlavní zpráva dne, ale málokdo ji dokáže přečíst s takovou elegancí jako bílej strup Giggins. Pro mne je tohle zkrátka nejvtipnější scaryhovadina ze všech scaryhovadin, který jsem viděl. Mě prostě bavil zlomenej páreček otce Toma, prstem čůrající prezident Harris, výsledky zápasů dopředu prozrazující teta Shaneequa, rapující zemědělec George a hlavně sedmismyslovej Cody. Prostě jsem se na Znamení zastavil v Kruhu, ve kterým se střetl Matrix s 8. mílí a nasmál jsem se do sytosti. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Scéna, kdy ředitel televizního vysílání vykřikne „A dvojčátka!“, paroduje tehdejší populární reklamu na pivo Coors Light. (buzzwoody)
  • Postava Mahalika (Anthony Anderson) se při testovacích projekcích divákům natolik zalíbila, že s ní tvůrci pro film dotočili ještě další scény, zatímco byl film už ve fázi postprodukce. (buzzwoody)
  • Ve scéně přibližně v 17. minutě, která paroduje snímek 8. míle (2002), muž, který dvojici rapperů říká, že byli ubozí, má před sebou skleničku, která v dalším záběru není. (chleba24)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama