Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

novoten 

všechny recenze uživatele

Zucker se dostal ke kormidlu, přizval si Charlieho Sheena a dokázal vrátit sérii alespoň částečně tam, kam původně patřila. Do vod snesitelné parodie, u které se dokážu od srdce zasmát. Původní směr bratrů Wyansových už je ale asi příliš zakořeněný, protože se občas vynoří stejný druh fekálie jako ve dvojce a to už nestačí zachránit ani krásná Anna Faris. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 48 000 000 $ Otvárací Víkend: 48 113 770 $ (v 3 505 Kinách) Tržby USA: 110 003 217 $ Tržby ČR: 356 319 $ Tržby Celosvetovo: 220 673217 $ Zmena režiséra bola nevyhnutná,je tu oveľa viacej (fungujúcich)fórov.Charlie tomu dodal viacej zábavnosti,jednoznačne najlepší diel Scary filmov a aj tak to je len jemne nad priemerom. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film sam o sobe nefunguje. Strasne zalezi, jesli clovek zna filmy, ktery paroduje, protoze jedinej humor tu spociva v parodovani nejen hororovejch filmu. Obcas se sem sice hodi nejakej vtipek nesouvisejici s zadnym filmem, ale ty jsou vetsinou dost tragicky. Ale jelikoz jsem videl asi vsechny filmy, ktery tvurci parodujou, tak jsem se docela slusne bavil. Skoda, ze tu neni vic starejch znamejch z minulejch dilu, ale az zas tak spatny obsazeni tu neni. Trosku mi jen vadilo, ze z nejakejch scen slo vytezit vic, treba takovej Matrix je tu daleko vic, ale pouze ve vynechanejch scenach. Nicmene, film drzi jakz takz pohromade, par vtipu je vostrejch a da se u toho dobre pobavit a diky delce 75 minut nenudi. Lepsi 3*. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie 3" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je celá táto séria skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre ojebákovaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu odvar, ale pořád ještě mi to přišlo velmi zábavné - třeba setkání prezidenta s mimozemšťany. Lesslie Nielsen je tentokrát vtipný, a to se mu už hezkých pár let nestalo. UPDATE PROSINEC 2014: Ta baterie vtipů je neuvěřitelná. Jasně, některý jsou slabší, ale v jedné scéně jich je běžně i šest a z toho už si člověk něco vybere. Třeba momenty s Michaelem Jacksonem, co se chce přitulit ("a nemusíš si brát pyžamo") nebo s Nielsenem, co předává ceny matky Terezy s houpací hlavou ("a mají kovové zuby! Jako naše postižené deti!"), u toho jsem řval smíchy. K tomu si jde přičíst i to, že tvůrci totálně kašlou na nějakou politickou korektnost, což ctilo i černé (!) bratry Wyensovy, kteří dělali první dva díly. Fóry na indiány, na černochy, na bělochy, na mimozemšťany.... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně, kdy Tom (Charlie Sheen) míří do pokoje své dcery Sue (Jianna Ballard), jsou na dveřích vidět dětské kresby. Když však v dalším záběru dveře otevře, nejsou tam už žádné. (DJDVD)
  • Když George (Simon Rex) nastupuje na farmě do autobusu, skřípne se mu hlava do dveří a upadne mu čepice. V dalším záběru má čepici zase na hlavě. (JayCZ)
  • Cameo: Tom Kenny (nie je uvedený v titulkoch) nahovoril hlas mimozemšťanov. (rador)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama