Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

sharky 

všechny recenze uživatele

70% (zucker je mému srdci moc blízký na to, abych to mohl zaokrouhlit dolů) žádný z jeho příznivců by si SM3 neměl nechat ujít, ale kvality bláznivě střely to přecejen nedosahuje. u úvodu s pamelou a u architekta v majáku jsem smíchy padal z postele, president nielsen a umírající denise richards jsou taky za 5*, zbytek už se bohužel tolik nepovedl, ale ve kterém jiném filmu uvidíte společně nielsena a sheena. navíc scény parodující kruh a znamení jsou natočeny monohem strašidelněji než většina dnešních hororů;) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Právě třetí díl je tím nejsvětlejším místem v celé Scary Movie sérii, protože si vzal na mušku perfektní horory jako Kruh, Znamení či Ti druzí. Úvodní scéna s pitomými blondýnami, slovní přestřelky o krysách, myších a zombících či potrhlý prezident a vskutku vtipná "Samara" - a ještě by se dalo najít více skvělých scén a charakterů (např. Vědma). V rámci všech parodií posledních let jde o jeden z nejlepších počinů svého žánru. Zkrátka (zatím) všechny liché díly byly perfektní, takže stačí jen doufat, že pokud bude SM5, tak to dopadne stejně dobře. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu odvar, ale pořád ještě mi to přišlo velmi zábavné - třeba setkání prezidenta s mimozemšťany. Lesslie Nielsen je tentokrát vtipný, a to se mu už hezkých pár let nestalo. UPDATE PROSINEC 2014: Ta baterie vtipů je neuvěřitelná. Jasně, některý jsou slabší, ale v jedné scéně jich je běžně i šest a z toho už si člověk něco vybere. Třeba momenty s Michaelem Jacksonem, co se chce přitulit ("a nemusíš si brát pyžamo") nebo s Nielsenem, co předává ceny matky Terezy s houpací hlavou ("a mají kovové zuby! Jako naše postižené deti!"), u toho jsem řval smíchy. K tomu si jde přičíst i to, že tvůrci totálně kašlou na nějakou politickou korektnost, což ctilo i černé (!) bratry Wyensovy, kteří dělali první dva díly. Fóry na indiány, na černochy, na bělochy, na mimozemšťany.... ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie má něco do sebe. A nejen proto, že se režie ujal David Zucker a v hlavní a ve vedlejší roli se objevili dva herci, pro které, zvláště pak pro toho druhého, je parodie takřka synonymem. I když, když se nad tím tak zamyslím, jsou to vlastně jediné důvody. Film obsahuje skutečně velké množství opravdu kvalitních fórů, bohužel ale stejnou dávku těch trapných a přeci jenom Zucker by se mohl zmoci navíc. To, že parodie je mrtvý žánr, je smutný fakt, se kterým neudělá nikdo z nás nic a to, že ani jejich zakladatel už to neumí tak bravurně jako dřív, dává najevo, že parodie Ježíše Krista netrumfne a mrtvou zůstane už navždy, škoda... ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

V tomto žánri (paródie miešané s nechutným tínedžerským humorom) je pre mňa séria Scary Movie stále ešte najlepším výplachom mozgu - a ten predsa tiež občas potrebuje vypláchnuť. Tosim sa pýta, kam sa podeli inteligentné paródie? Tiež mám pocit, že sa už nejakú dobu nenakrúcajú... ale ako náhradu som prijala aj neinteligentné, zato bláznivé Scary Movie :-) Tie inteligentné paródie koniec-koncov nezmizli z povrchu zemského - všetci ich máme v archíve a môžeme si ich pozrieť znova, pretože dobré filmy nestárnu. Teším sa na štvorku. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • První film v sérii, který získal rating PG-13 místo R. Slovo „fuck“ oproti předchozím dvěma filmům v tomto díle zazní pouze dvakrát. (buzzwoody)
  • Severoamerické tržby byly 110 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 220,7 mil. (NIRO)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama