Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo zřejmě potřeboval vyprázdnit své neklidné tlusté střevo, překvapivě se ovšem na režisérské křeslo posadil slavný David Zucker, který vystřídal bratry Wayanse. To, že děj tak nějak chybí a že herci tak nějak nehrají, jsme si už zvykli, horší je to s tím, že ani vtipy tentokrát moc nefungují. Prostě jen surově a zběsile nutí diváka, aby z něj vypadla nějaká ta reakce. A ta docela často nepřichází. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále celkom zábavné, povedal by som, že aj o dosť lepší ako dvojka. Zábavných scén a hlavne hlášok tam bolo naozaj mnoho. Paródia, ktorá si robí srandu z Kruhu, Znamení, 8 miles, Šiesteho zmyslu a ďalších filmov síce zďaleka nedosahuje zábavnosťou Zuckerových bláznivých striel, ale patrí k tým lepším. Osobne si však myslím, že paródie si nezaslúžia pozitívne ohlasy, pretože len kopírujú už vytvorené filmy a tak nemusia vymýšľať ani kvalitný dej. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Charlie Sheen se narodil pro hraní v parodiích a ani většina dalších herců, včetně přestárlého Leslieho na tom není špatně. Příběh je krásně šílenej, polovina vtipů pobaví, druhá vás přinutí trapně se dívat někam jinam než na televizi. Není to tak skvěle šílené a humusoidní jako dvojka, ale pořád to šlape. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O návrat relativně zavedené značky Scary Movie se pokusil jeden ze samotných otců a zakladatelů slova parodie: David Zucker. Zda-li se mu to povedlo je znát na zdejším hodnocení. Já jen mohu potvrdit, že špatné to určitě není, ale mele se tu stále jedno a to samé dokola a možná už to nemá takový šmrnc ani šarm jako před pár lety, kdy komediím kralovala například Bláznivá střela. To mi teď připomnělo, že si tvůrci na pomoc přizvali i samotného Leslie Nielsena, který se do té doby potácel v kravinách prvního stupně a bylo ho na takovéto filmy škoda. Zde si kraví jak se mu zlíbí a tvůrci mu to tolerují, nakonec z toho vypadne nejzábavnější role celého filmu. Sice se to nepovedlo na samotné očekávání, ale i tak to dokáže na dobu nezbytně nutnou zabavit. David Zucker zklamal, Leslie naopak potěšil. Svět plný paradoxů se opět setkal právě zde. --- Cindy, začínaj zprávy! Jedna bílá holka spadla do studny! Padesáti černochům dnes policajti natrhli zadek, ale svět se zblázní kvůli jedný bělošce, co zahučela do díry. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Prozatim nejhorší díl, ze série, ale i tak dost zábavný, aby dokázal pobavit. Bohužel David Zucker nedokázal navázat na Bláznívý střely a ani na předchozí díly a vytvožil to trochu po svým, sice se tady najde hodně povedených parodujících scén na všemožný filmy, ale už to neni ten pravej nářez jak jednička a dvojka. Taky je škoda, že se prakticky celý obsazení z minulých dílů vytratilo a zůstala jen Anna Faris, ta si myslim drží svůj standart, ale ostatní jsou fakt dost hrozný, snad ještě Charlie Sheen za něco stojí, ale dál už nic. Celkově jsem se určitě bavil, ale Zuckerovi bych další díl už rozhodně nesvěřoval, protož s timhle typem parodií si asi neumí moc poradit ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Ve scéně přibližně v 17. minutě, která paroduje snímek 8. míle (2002), muž, který dvojici rapperů říká, že byli ubozí, má před sebou skleničku, která v dalším záběru není. (chleba24)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama