Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Po delší době nadprůměrná parodie s lehkým závanem staré školy, ale bohužel i pár klasickými Wyansovskými vtípky (snad Zuckerova úcta k předchůdcům?). Scénář přes svou příběhovou prázdnotu kvete skvěle okoukanými a do absurdna dovedenými nejprofláklejšími filmovými momenty posledního roku (pokud přemýšlíte, jak lze skloubit příběh Kruhu a Znamení, budete překvapeni) a Anna Faris i napotřetí naprosto "jede" ;). Je celkem citelně znát, jak moc se Zucker veze na moderní popkulturní vlně a podléhá více pokleslým záchvěvům, než by bylo na režiséra jeho formátu záhodno. Má zjevně dojem, že už starého dobrého Mr. Parody minulých let tolik nepotřebujeme. Jaká škoda... ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu odvar, ale pořád ještě mi to přišlo velmi zábavné - třeba setkání prezidenta s mimozemšťany. Lesslie Nielsen je tentokrát vtipný, a to se mu už hezkých pár let nestalo. UPDATE PROSINEC 2014: Ta baterie vtipů je neuvěřitelná. Jasně, některý jsou slabší, ale v jedné scéně jich je běžně i šest a z toho už si člověk něco vybere. Třeba momenty s Michaelem Jacksonem, co se chce přitulit ("a nemusíš si brát pyžamo") nebo s Nielsenem, co předává ceny matky Terezy s houpací hlavou ("a mají kovové zuby! Jako naše postižené deti!"), u toho jsem řval smíchy. K tomu si jde přičíst i to, že tvůrci totálně kašlou na nějakou politickou korektnost, což ctilo i černé (!) bratry Wyensovy, kteří dělali první dva díly. Fóry na indiány, na černochy, na bělochy, na mimozemšťany.... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Síce to stále nie je film so scenárom, dramaturgiou a hereckými výkonmi, ale vo väčšine prípadov je vtipný. Niektoré scénky sú pomaly vrchol paródie, napr. keď zistíme, že kruh v tv je záchodová doska a niekoľko ďalších. Väčší problém vidím v tom, že sa tvorcovia snažili parodovať naraz toho príliš mnoho, úplne by stačilo reagovať na tri filmy. Lenže tu ide o komerčný dopad a čím viac odkazov do toho dajú, tým príde do kina viac divákov jednotlivých filmov. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie 3" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je celá táto séria skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre ojebákovaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • Původně si měl roli otce McFeelyho zopakovat James Woods, ale z neznámých důvodů se tak nestalo a místo něj byl do role jiného faráře obsazen Darrell Hammond (farář Muldoon). (buzzwoody)
  • Cameo: Tom Kenny (nie je uvedený v titulkoch) nahovoril hlas mimozemšťanov. (rador)
  • V závěru, když Cindy (Anna Faris) a George (Simon Rex) odjíždějí ze svatby, zapomenou Codyho (Drew Mikuska). Ten za nimi běží, ale v zadním okně není vidět. (Scelleton)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama