Reklama

Reklama

Philip Haldiman

Philip Haldiman

Zajímavosti (5)

Pokoj (2003)

  • "Drogová" scéna s Dennym (Philip Haldiman) se ve filmu vyskytuje proto, že režisér a představitel Johnnyho, Tommy Wiseau, považuje drogy za velký problém současné Ameriky. (L_O_U_S)

Pokoj (2003)

  • Philip Haldiman, který hrál Dennyho, byl jedním z nejstarších členů hereckého osazenstva. V době natáčení mu bylo 26 let, přesto ztvárnil nejmladší postavu. (L_O_U_S)

Pokoj (2003)

  • Menší pozdvižení mezi fanoušky filmu způsobil režisér a představitel Johnnyho, Tommy Wiseau, když při charakteristice role Dennyho použil slovo "retardovaný", přičemž nebylo jasné, jestli mluví o postavě nebo o herci Philipu Haldimanovi. Haldiman sám později uvedl, že Wiseau měl opravdu na mysli postavu. (L_O_U_S)

Pokoj (2003)

  • Philip Haldiman, představitel Dennyho, je v závěrečných titulcích omylem uveden jako Phillip Haldiman. Carolyn Minnott, která ztvárnila Claudette, pak jako Carolyn Minnot. Scott Holmes, který hrál Mika, je uveden jako Mike Holmes, protože režisér Wiseau zapomněl jeho křestní jméno. (L_O_U_S)

Pokoj (2003)

  • Philip Haldiman (Denny) uvedl, že žádný z herců nedostal při natáčení do ruky kompletní scénář. Není to úplně pravda, jediným hercem, který viděl kompletní scénář,  byl Greg Sestero, představitel Marka. (L_O_U_S)

Herec

Filmy
2003

Pokoj

Dokumentární
2016

Room Full of Spoons

Reklama

Reklama