Reklama

Reklama

Ondřej Malý

Ondřej Malý

nar. 15.07.1991 (32 let)
Ostrava, Československo

Biografie

Ondřej Malý se narodil 15. července 1991 v Ostravě. Mezi jeho koníčky patřil florball a hra na kytaru než zjistil, že ho baví herectví. Chodil na zpěv, kde ho paní Eliška Papová přesvědčila, aby šel na hereckou konzervatoř, což také udělal.

V 17 letech natočil s režisérem Tomášem Krejčím svůj první film FREDY A ZLATOVLÁSKA. Podle kritiků nedosáhl film dobrého hodnocení, ale Ondřej Malý je i tak za tuto zkušenost velmi rád.

Tomáš Krejčí ho poté obsadil do jedné z hlavních rolí v prvním českém animovaném fantasy filmu POSLEDNÍ Z APORVERU, kterého se dočkáme v polovině roku 2011. Ve filmu bylo použito přes 1 650 vizuálních efektů, což je rekord české kinematografie, takže se určtě máme na co těšit.

S režisérem Pavlem Jandourkem také natočil hlavní roli Počátačového mága "Milana Doubravy" v sedmidílném seriálu ze školního prostředí pod pracovním názvem "Gymplíz", který už nyní běží každy pátek ve 20:00 na ČT 1 jako 4TEENS. Seriál se točil přes rok. Poběží na ČT 1 v podvečerních hodinách. V seriálu si zahrál s takovými tvářemi jako jsou Miroslav Etzler, Miroslav Táborský, Pavel Zedníček či Lucie Vondráčková.

Nepleťmě si ho s Ondřejem Malým narozeným v roce 1966.

HEAVYrun

Herec

Skladatel

Host

Reklama

Reklama