Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (617)

plakát

Mladý papež (2016) (seriál) 

Nějak jsme se tady s režisérem minuli. Pravda, prostředí Vatikánu je vskutku okouzlující, stejně jako Jude Law ve své roli, nemůžu se však zbavit pocitu, že je to celé sic řádně pozlacený, ale přesto místy natahovaný průměr.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

The Girl on the Train slouží především jako jasný důkaz toho, jak dobře zvládnutá je režie Gone Girl. Potenciálně velmi zajímavý příběh se tu především v druhé půlce rozpadá Taylorovi pod rukama a výsledkem tak je film, na který se dobře kouká, u kterého nicméně budete hodně často nevěřícně kroutit hlavou. Závěrečných 10 minut potom působí ve své přehnanosti místy až komicky. Malý plusový bodík za Emily Blunt, jejíž alkoholička je zdaleka nejuvěřitelnější ze všech postav.

plakát

Borrowed Time (2015) 

Spíš takové technologické demo. Well well.

plakát

Ztracen v La Mancha (2002) 

Nedrží to pohromadě tak, jako třeba Hearts of Darkness, ale ono to vlastně poměrně věrně odráží celý ten chaos a řadu nešťastných příhod, které natáčení provázely od začátku až do trpkého konce.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

To je tak strašně krásný, když někdo umí příběh nejenom dobře natočit, ale hlavně skvěle odvyprávět všemi dostupnými filmovými prostředky. K tomu navíc svědomitě rozpracované postavy (včetně jedné z asi nejsympatičtějších seriálových postav vůbec), podmanivá osmdesátková atmosféra a jako třešnička na dortu skvělý soundtrack. Nádherná věc!

plakát

Pevnost Boyard (2016) (pořad) 

To, co zůstalo s pevnosti Boyard stejné, dokáže stále bavit. Nově vymyšlené věci v čele s Janem Rosákem jdou však kamsi pryč. Pryč od všeho, na co se dá dívat.

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Pro děti až absurdně násilné a agresivní, pro odrostlejší nudné a špatně napsané. Nejsympatičtější postava za celý film neřekla ani jedno slovo a já doteď přemýšlím, jestli se mi tolik nelíbila právě kvůli tomu.

plakát

Učitelka (2016) 

Příjemné překvapení. Výborná hlavní představitelka, svižný a smysluplný střih a až na pár momentů (ne)příjemně uvěřitelný příběh s krásně hořkou tečkou. Chvílemi to sice šustí papírem a působí až samoúčelně, ale ve výsledku to pocitu kvalitní podívané nebrání.

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

Dvě hvězdičky hlavně za výborného Thorntona. Začátek dobrý a potom spirála až dolů do pekel typické americké komedie.