Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Pořady (5)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

"The tribe has spoken." Úžasná show. Intriky, podrazy, blind-sidy ... Kdo by to nemiloval? Navíc když to moderuje skvělý Jeff Probst, který vždy ví, co říci ... Miluji soutěže o imunity, skryté idoly a samozřejmě kmenovou radu ... Škoda, že česká odnož byla takový odpad, zatímco ta americká vyhrává jednu cenu za druhou ...

John Oliver: Co týden dal a vzal

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014)

John (alias prof. Duncan z Community) je průvodce současného nejlepšího talk-show programu. I když, ona to ani není talk-show. Teda, je ... No takhle, John mluví a je to skvělá show, to bez debaty. Ale to množství výzkumu, dat, vtipů a fakt, která během té půlhodinky zazní si nálepku talk-show nezaslouží. Já bych LWTWJO klidně nazvala investigativní žurnalistikou, ovšem v jedné epizodě se proti tomu ohraničil, tak takto také ne. No nic, vždyť to ani škatulku nepotřebuje. Stačí napsat, že vás John během půl hodinky provede minimálně jedním tématem pěkně do hloubky a vy se nejenom dozvíte spoustu nových informací (většinou teda o US a jejich problémech, ovšem sem tam se objeví i mezinárodní téma, třeba volby ve Francii nebo situace ve Venuzele) a narážek na Trumpu (teda na Drumpfa, sorry, já už mu jinak ani neříkám), ale navíc se pobavíte spoustou vtipů a grafik, které jiná show nemá. John je navíc jednoznačně moderní liberál, navíc dost progresivní, a s 99% jeho názorů a pohledů na svět souhlasím, což dělá show o to stravitelnější. (150%)

The Late Show with Stephen Colbert

The Late Show with Stephen Colbert (2015)

Nejlepší talk show host. :) Inteligentní humor velmi proti-Trumpovsky zaměřený (což ho vyneslo na vrchol), jeho segmenty Meanwhile, Don and Giant Impeach (oh, please, do impeach him!) jsou skvělé, ale nic nepřekoná jeho monology. Skvělý tým, skvělí comedy writers, radost se dívat.