Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (5)

Naruto

Naruto (2002)

Naruto je hyperaktivní kluk, který se snaří stát ninjou a později Hokágem. Po zhlédnutí prvních dílu jsem měl jasno. Detailně propracované charaktery jednotlivých postav, animačně taky na vysoké úrovni, jen mě mrzí občasné stále opakování předešlých věcí. Naruto je jeden z mála animovaných seriálů, který mě uchvátil natolik, že se vždy těším na další dil. :o)

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Naruto a ostatní nám dospěli, už to nejsou malé děti. Pokračování veleúspěšné Anime nám přináší další a nová dobrodružství, která mají úroveň a jsou o dost lepší než předchozí Naruto. Nicméně stále je tu únavné protahování všech epizod - proto už čtu jen mangu :o)

Dexter

Dexter (2006)

Kdo by to do něj řek? Takovej nenápadnej chlapec, pracující v policejní laboratoři s krví. Krev ho uchvátila na tolik, že se z něj v noci stává osamělí mstitel, ze kterého má na konec strach i policie. S lehkou rukou likviduje jednoho lumpa za druhým, falšuje policejní zprávy, aby mohl zločince zabít sám. Pokaždé jeho "úspěšné" misi si říkám: kdo takto skvělej seriál vlastně vymyslel? Stejně jako Heroes je to můj velice oblíbenej seriál :o)