Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Dvojčata (1988) 

Je to slusne i po letech. Ma to hezky devadesatkovy feeling a funguje prijemne na podivani s rodinkou. Super vtipky typu Sly, Mr Universe, Terminator :-)

plakát

Šílení kanibalové (2016) 

Stejny "děj" lupnout do 60 minut tak by to bylo fajn, takhle dlouhé a nudné

plakát

Skyfall (2012) 

Perfektní, nic víc není potřeba dodávat...

plakát

Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka (2012) 

Jako velký fanoušek výborného seriálu jsem se na tento film moc těšil. Jak se občas stane, byl jsem zklamán. Role Pepika mi prostě není sympatická, byť chápu její smysl a podstatu, ale některé "hlášky" byly spíše nevhodné a nefungující. Chování jakbysmet. Role mohla být napsána určitě vtipněji\lidštěji a mnohem lépe. Nicméně stará parta funguje, byť mohla dostat více prostoru na úkor Pepika. I přesto se pár skvělých momentů a hlášek se ve filmu najde;-)

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Shlédl jsem celou první sérii a je to pecka. Každý díl je napínavý a sedíte u TV jak přikovaní. Neotřelé a aktuální téma. Druhá série startuje 30. září :)

plakát

Avengers (2012) 

Blockbuster, ale...."hlavně pozor na civilisty!" Myslím, co je moc to je moc, v první dvoustovce nemá co dělat. (dvě hvězdy za Iron mana a Thora, kteří táhnou celý film)

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Záležitost pro fajnšmejkry. Seriál si drží neuvěřitelnou laťku ve všech seriích! Perla mezi seriály s třešničkou na dortu, tou je samozřejmě David Duchovny.

plakát

Harry Potter a Tajemná komnata (2002) 

Bohužel, pro mne horší jak výborná jednička. Stopáž zbytečně dlouhá. Co mne nejvíce odrazovalo, byl non-stop uchylný scare-face mistra Ruperta (i přítelkyně uznala, že byl více než odpuzující)..ptám se proboha proč?