Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Mysteriózní

Recenze (46)

plakát

Moje vina (2023) 

Jak se na chvili vratit ke svemu nactiletemu ja a zasnit se. Jako dospelak vidim jedno velke klise-hodna holka vs bohaty zlobivy kluk, vlastne ne tak zlobivy, vlastne jasne, je hodne sexy…no a pak jde realne dospelak stranou a vrati se ta nactileta holka, ktera si potrebuje ihned objednat knihu, protoze touzi vedet, jak to bude dal. Proste tohle neni vysoka filmarina, ale je to vec, ktera funguje. Od filmu nekdy totiz chceme presne to-beztrestne snít. A ktera zenska rika, ze se na to nediva, lze a po nocich tajne louska druhy dil :)

plakát

Manifest (2018) (seriál) 

Tři hvězdy za dvě série a nasazení herců u těch dalších. Jde to strmě dolů, stává se z toho čím dál praštěnější podívaná. A vyřešení celého problému v poslední sérii? Jako vážně? BUBUBU? Smáli jsme se z toho zklamání.

plakát

Deadloch (2023) (seriál) 

Nekorektní je výstižné slovo. Tady je všechno tak jinak. Osvěžující a zábavné, s prupovídkama, které se děje nijak netýkají, ale všichni jsme byli rádi, že tam jsou. Nám doma se to líbilo :)

plakát

Na seznamu smrti (2022) (seriál) 

Po dvou epizodach nadseni upadlo, poslednim dilem se zase vratilo. Nebyla to ztrata casu, ale na druhou serii se nijak zvlast netrepu.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Máte rádi letadla? To jste tu dobře. Most suitable for IMAX, ten zážitek zavibruje celým tělem. Upřímně, film je pocta umění Toma Cruise, Maverick je jednoduše on a nikdo jiný. Story line? Ale jo, něžně se propojuje s jedničkou. Akce? Proto ten film chcete vidět znova a znova. A znova. A znova. A ještě jednou. Víc není co říct.

plakát

Vyslanci (2021) (seriál) 

Narazila jsem na tohle velkou nahodou a jsem tomu rada. Zajimava dvojice, zajimavy pripad. Rozhodne zajimavy namet! Velmi dobre natoceno, velmi dobre zahrano, po dvou dilech jsem moc zvedava, jak se to cele vyvrbi.

plakát

Britannia (2018) (seriál) 

Hruza. Opravdu hruza. Jeste vetsi hruza nez Knightfall. A to uz je velka hruza. Nudna slatanina cehosi co asi ma byt fantasy ale neni...? Zajimave je jen anglicke prostredi natacene v ceskych lokacich (lom Velka Amerika).

plakát

To (2017) 

Tak jsem to videla. Dle meho nazoru kazdy, kdo chce napsat libilo/nelibilo musi automaticky pripojit i informaci, zda knihu cetl nebo necetl. Ja necetla. Film videla. Prisel mi plytky. Takovy, jakoze postavy jsou nedokreslene, neco jim proste chybi, abych mohla verit nebo chapat jejich strachy a motivace...mestecko je holt trochu divne, ale tezko rict, zda opravdu divne ma byt nebo zda se jedna o nezvladnutou filmarinu, klaun taky dobry, ale chybela mu hloubka...suma sumarum, prectu knihu, podivam se znova, podle me mi ten film pak prozradi daleko vic. Protoze pan King. Nikoliv protoze film. 3*

plakát

Soumrak templářů - You’d Know What to Do (2017) (epizoda) 

Ach jo. Velka ocekavani, velky potencial, velke zklamani. Hercum nikdo nerekl, ze mezi zpusobem jak hrat divadlo a jak hrat pro film je rozdil, reziserovi nerekli, ze slowmo musi mit nejaky smysl v obraze, ze ty vizualni efekty vypadaji hur jak v prvni AC hre, scenaristum zapomneli rict, ze se afera kralovy zeny a jeho oblibeneho rytire je uz davno ohrany pribeh, ale co je dalece vubec nejhorsi? Ze tento serial vyprodukoval History channel!!! Ten samy History channel, ktery ma na svedomi tisice cistokrevnych dokumentu a hlavne -Vikingy (ano chapu, mohli si dovolit volnost,neb o nich zas tolik dochovaneho neni), nicmene co tady predvadi s dolozenymi fakty o templarich, to by snad melo byt trestne. Celkove kostrbaty dej, vyhnani zidu, farmar a jejo zena in the middle of nowhere - just WHY??? dam tomu jeste jednu sanci, jeste jeden dil, ale uz neocekavam vubec nic. Takze me to muze vlastne jen prijemne prekvapit. EDIT: Did not happen.

plakát

Mrtvý bod (2015) (seriál) 

Serie jedna...bomba. Neotrele, nove, zajimave, logicke, napinave... 5* Serie dve... z predchozi serie uz jen zajimave, k tomu navic roztahane, nelogicke, nekdy trochu na hlavu postavene... 3* Serie tri... jen nazev zustal. Jinak uz v prvnim dile postavene na totalni hamotine cili uplne kravine, nechapu jak dokazali cely serial poslat takhle rychle po hlave do prd.... tmy. Na vic nez tri dily nemam nervy. Odpad! Prumer 3*, kdyz budu predstirat, ze treti serie neni, tak krasna ctverecka.