Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Když naběhly závěrečné titulky, přemýšlel jsem nad 4*. Celkově vás Eastwood hloubkou filmu provází dokonale, ale ten konec mi připadal ubohý. Tedy až do té doby, než mi došlo, že jediným způsobem, jak některé změnit, je nechat je cítit vinu. Ode mě tedy nakonec velmi zasloužených 5* za dokonalou režii, herecký výkon a scénář.

Milionář z chatrče

Milionář z chatrče (2008)

Hodně citlivý film. Většinou bývám u tohohle typu filmů předem hodně skeptický, ale v nabídce kina nakonec přece jenom naštěstí zvítězil a tak mi neuniknul. Je toho málo, co bych vytknul. Snad jenom posloupnost života a otázek v jedné linii věcí první a přílišné působení různých druhů emocí v samotném závěru, které namísto vystupňování "konečné euforie" měly u mě spíše neutralizační efekt. Ale i tak, 5* a nelze jinak než doporučit!

Avatar

Avatar (2009)

I kdyz se nejedna o kdovi jak originalni pribeh, samotny film je jednoduse audiovisualni orgasmus.

A.I. Umělá inteligence

A.I. Umělá inteligence (2001)

Naprosto dokonale umelecke dilo, ktere si zaslouzi daleko vyssi hodnoceni. Jeden z nejprocitenejsich filmu, ktery byl kdy natocen.

Silent Hill

Silent Hill (2006)

Naprosto nechapu tak slabe hodnoceni takoveho skvostu, jakym Silent Hill je. Jedine, cim si to dokazu vysvetlit je, ze tu myslenku nikdo z hodnoticich jednoduse nepochopil. Silent Hill si ze hry bere jenom kousek. V podstate jen vyuzil nepatrnou cast atmosfery k zformovani celkoveho obrazu. Tim obrazem a tou a pouze tou jedinou myslenkou je to, jakym zpusobem zlo funguje. Mam za to, ze scenar je zalozeny ba biblickem faktu a dokonale ukazuje, jakym zpusobem Satan pracuje. Dokazuje, jak i takovi, kteri se zdaji byt nezlomitelni, nakonec naprosto selzou, aniz by si sve selhani vubec uvedomili. Zlo na samem zacatku neco chtelo a nakonec toho dosahlo. Cely film je jenom omackou a obrazem pouzitych nastroju. Po tretim shlednuti menim hodnoceni ze 4* na celych 5*.