Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Krásné zpracování, žádná naleštěná slátanina. Sice to ne tak docela kopíruje knihy, ale to tak nevadí, Dějové linky jsou dle mě zachované. Film jako takový je úžasný.

plakát

Trol (2022) 

Měl jsem z toho trochu strach, ale nakonec dobrý. Nápad dobrý, příroda Norska super.

plakát

Greenland: Poslední úkryt (2020) 

Neusnul jsem u toho a to i přes titulky. Každopádně po dlouhé době katastrofický film, který nebyl ptákovinou a donutil člověka přemýšlet nad tím, že by se tohle opravdu mohlo stát. Obyčejní herci, žádná šílená hitparáda efektů. A jo, tento typ filmů mám rád a už jsem se bál, že je nikdo netočí.

plakát

Případ Roubal - Epizoda 1 (2021) (epizoda) 

Na to, že to dělala nova, smekám. První díl mě hodně bavil. Hynek Čermák je naprosto dokonalý. A Havlová mě překvapuje, po Vlastnících, další role, která ji hodně sedla. Snad budou další díly stejně dobré.

plakát

Marronnier (2004) 

Mám pocit, že jsem viděl úplně jiný film než kolega Hladass. Zrychlené záběry jsou právě to, co dělá film zajímavým. Hudba má své slabší místa, ale je chytlavá a vtahuje člověka do děje příběhu. Sice jsem viděl film pouze v původním znění, takže jsem ne vše pochopil, takže se na něj zcela jistě podívám ještě jednou, s titulky.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Po přečtení více recenzí jsem upustil od verze 3D a myslim, že to bylo dobře. Film jsem viděl v originále s titulky a byl jsem nadšený. Z pohádky pro děti se postupem času vyklubal málem akční film. Poslední díl byl velmi zdařilým zakončením celé série. A co se týká postav, pro mě osobně nad všechny vyčnívá Alan Rickman jako Severus Snape, nejen v tomhle posledním díle,ale celkově ve všech.