Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (843)

plakát

Iveta - Série 3 (2024) (série) 

Tteti serie pro me byla velmi podivnou karikaturou. Klise, hruza. To udelali Ivete starecke skvrny?? Jsem stejne stara...a zadne skvrny nemam. A pochybuji, ze je v jejim věku mela ona. Dost postav je divne "zparodovanych". Dokument "Malo me zna"...je mnohem lepsi. A abych to zakoncila. Anna Fialova byla ve sve tezke roli famozni. Vsechna cest.

plakát

Pád letu A800 (2021) 

Po dlouhe dobe film, ktery mel co rici. Miluju Francouze a jejich filmy. Fakt je, ze kdyby reziser trochu pritvrdil... bylo by to na 5 hvezd. Ale i takhle je to parada!!!!

plakát

Kazatel (2011) 

Nebylo to tak zle. Melo to hlucha mista..ale dalo se. Chybi mi druhy dil.

plakát

Boháč a chudák (2005) (TV film) 

Tato pohadka si zaslouzi 70% minimalne. Mlady Prachar tady nezapre sve predky a slavneho deda... a pan Postranecky... to byl opravdu pan herec.. skoda ho. Mic pekny scénář i zpracovani. Pan Zelenka proste umi...Diky i ta pani Bidu.

plakát

Jsem božská (2018) 

Kdyz budu premyslet na krasou ..dusevni i fyzickou... tak krasne ukazane.

plakát

Tammy (2014) 

Nemam slov. Kdo tohle provedl?. 😬

plakát

Blanka Matragi (2024) (TV film) 

Ja nemam slov. Krasny a citlive natoceny dokument o krasne a silne ženě. Jeji tvoreni a talent ji v dobrem zavidim a moc preji...je neuveritelne sikovna..a zcela se ztotoznuji s tim, co napsala na konci dokumentu. Mam to uplne stejne. Jen nemam jeji nadani. Smekam.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Velmi podarene. Sice efekty trochu komicke, par nelogicnosti... ale to mi vubec nevadi. Byl tam totiž dej.. narozdil od predigitalizovanych, preefektovanych a honickovych dilu Andersona a normalni realne prostredi. V podstate to byl první dil, ktery předcházi Andersonovi dejove serii.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Tak to byla síla, pratele! 👍 A jestli nekdo nepochopil ten konec... tak je to typicky honic a konzument😁. A prave kvuli takovym se nam drive ci pozdeji prihodi prave tento úžasný filmik nazivo. 😉 Normalne bych dala 80%... ale potrebuji s honicem srovnat skore kvuli lepsi osvete!😁

Časové pásmo bylo změněno