Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (170)

plakát

Perverzáci (2011) odpad!

Byl to skutečný horor, dokoukat to do konce...:P

plakát

Velmi uvěřitelné příběhy - Štědrý večer paní Hůlové (1991) (epizoda) 

Nepřišlo mi to nikterak depresivní ani temné. Ale - asi jsem hrozná cíťa, ale celý "film" jsem probrečela a brečela jsem ještě dlouho po jeho shlédnutí. Bylo mi líto nejen hlavní postavy, ale všech lidí s podobným osudem (a ne nutně stejným koncem). Bylo mi líto toho, že mě takové osamělé Vánoce s největší pravděpodobností také v budoucnu čekají... Je to děsivé...

plakát

Wipeout - Souboj národů (2011) (pořad) odpad!

Peklo, peklo, peklo... A silně mi vadí tendence poslední doby, kdy se televize snaží udělat z ČR a SR opět jeden stát!

plakát

4teens (2011) (seriál) 

Bože můj, asi se vracím do puberty (i když už ji mám nějaký ten pátek za sebou), ale mně se to docela líbí..:)

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Hodně jsem váhala. A přestože bych moc ráda dala hvězd pět, musím s ohledem na mé ostatní hodnocení dát čtyři.. 90 - 95%..:)

plakát

Talentmania (2010) (pořad) odpad!

Díky Marešovi - Odpad!

plakát

Buď já nebo pes (2005) (pořad) 

Nemůžu si pomoct, ale dle mého názoru by se tento typ pořadů vůbec neměl vysílat.. Když už se cvičiteli podaří správně tipnout co za problémovým chováním stojí a pak se mu čirou náhodou podaří sestavit dobrý plán, jak psovi pomoci, rozhodně to není žádný manuál. A radši ani nechci vědět, kolik Frantů a Mařenek ten určitý postup napasuje na svého psa. A tohle by si na triko žádný pravý etolog nebo cvičitel nevzal. To u mě platí pro všechny psí pořady tohoto typu, které znám. Ano, Cesar Millan je charismatický, Victorie Stiwell vypadá jako sexy domina a Hana Žertová má... hm... šedivé vlasy. Ale to je asi tak všechno.

plakát

Znalec psí duše (2004) (seriál) 

Idea pěkná, hlavní představitel charismatický, sem tam dobrá rada... Ale občas mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Když však přihlédnu k naší "paní doktorce" Žertové, musím dát alespoň průměr..:)

plakát

Cesta do pekel (2010) 

Ach jo.. Téma vypadalo dobře a mám v oblibě béčkové horrory (někdy i "zetkové" :D), ale u tohohle jsem se tak nějak strašně nudila..