Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (130)

plakát

Is It Just Me? (2010) 

Normální stupidní gay film, toť vše.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Normální zabíjačka jak já říkám, kdyby se ty potvory nechali ukryté a čas od času by nás vystrašil křik, šramot nebo že by jednu z nich vtáhl k sobě byla by to atmosférická lekací paráda. Čtvrtou hvězdičku přidávám za dobré lekačky a za klaustrofobickou atmosféru, jinak by to byl setsakramentský průměr. 70%.

plakát

Talhotblond: (2009) 

OMG! V Americe je fakt možné všechno, tu krávu bych zavřel aby zčernala, odporný prase to je. 65%.

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Musím uznat hodně dobrý duchařský horor s výborným Raynoldsem s tím, že nálepka podle skutečné události tomu dává ten správný rozměr. Za mě spokojenost, víc takových dobrých duchařin. 80%.

plakát

Doom (2005) 

Jenom tupá vyvražďovačka ala Vetřelec. 45%.

plakát

Princezna ze mlejna (1994) 

Nejlepší pohádka 90. let a to z toho důvodu, že aspoň pramálo má z té pohádkové atmosféry z dřívějších pohádek, ale opravdu je pramálo, ale hodnocení musím zvednout, dyť sem na tom vyrůstal, takže by se dalo říct, že to je tak trochu srdeční záležitost, jestli je to dobře nebo špatně nevím, ale kdykoliv je v telce, zalehnu do postele a čučím jak přibitej. Lucka Bílá rulez. 75%.

plakát

Dešťová víla (2010) 

Nemám rád moderní pohádky, přímo je nenávidím a po pár desítek minut je vypínám a hodnotím odpadem, ale osud tomu chtěl, že Dešťovou Vílu sem nechal běžet dál a ejhle, bavila mě a moc. Ano, je to další z těch moderních pohádek bez pohádkové atmosféry, toporných herců a hrozných triků, ale dvojka Donutil a Nárožný ten film utáhnout a co víc už dlouho mě Eva Vici Kerekes přesvědčuje, že je dobrá herečka a hodila se mi tady, plus bych dal za výpravu, dešťovou vílu ala Lenička Vlasáková, ale co je klenotem nejvíc tohohle filmu je hudba, ta mě odzbrojila doslovně, sice je to jenom na tři hvězdy, ale i ty ty tři si 100% zaslouží, no jo vyjímka potvrzuje pravidlo. 65%.

plakát

Avengers (2012) 

Užasný komixový blockbuster ale né všech dob, na můj vkus málo akce a více plků, ve dvojce to chci naopak. 85%.