Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (36)

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Na New Moon jsem se tesila, protoze u jednicky jsem se vyborne bavila nad nechtene parodickymi scenami. Ve dvojce jich uz bohuzel tolik nebylo, ale presto byly momenty, kdy se (nastesti poloprazdny) sal otrasal smichem. Zajimalo by me, co reziser myslel Alicinou vizi, kde Edward pobiha ve vesticce nemeckeho venkovana spolecne s Bellou??? Za tenhle vyborny "vtip" si u me film vyslouzil o hvezdu navic.

plakát

Protektor (2009) 

Po velmi dlouhe dobe cesky film, ktery se mi libil. Nemohu dat min nez pet, herci hraji skvele, atmosfera vyborna...ale co je absolutne vyborne je hudba od Midi Lidi, doporucuju (k nalezeni na oficialnim webu).

plakát

Děti noci (2008) 

Me se tento film proste libil (asi jako jedne z mala). Ta "chandra", kterou proziva hl. hrdinka je velmi dobre zobrazena. Jak rekla jedna moje kamaradka: "Tenhle film cesky vetsinovy divak nepochopi..."

plakát

Máj (2008) 

K.H.Macha se musi obracet v hrobe. Otresne herecke vykony a reziserova fascinace nadry me v kine znechutila natolik, ze jsem opravdu chtela odejit (coz se mi snad jeste nestalo). Kytice se mi libila, ale tady jsou "romanticke" obrazy dovedeny do sileneho extremu, kde kyc je slabe slovo.

plakát

Sex ve městě (2008) 

Puvodni serial mam rada. Relaxace... Od filmu jsem ocekala, ze kvalita se bude od serialu diametralne lisit, ale film me mile prekvapil. Aspon na okamzik zatouzite (tedy zeny:-) ) stat se Carrie a mit obrovskou satnu, zit v NY a po vecerech resit stejne debaty. Jako odpocinkovy film je tento snimek absolutne dokonaly

plakát

Once (2007) 

Spise 4 a pul. Tento film Vas pohladi na dusi...

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Krasne obrazy fantazie devcatka strida kruta realita obcanske valky ve Spanelsku. Jenom skoda toho konce, kdy nam reziser odhali jak to doopravdy je...

plakát

Okamžik zlomu (2007) 

solidni drama ze soudni sine, v nemz prekvapil (nutno rici prijemne) Ryan Gosling