Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (353)

plakát

Šílená noc (2022) odpad!

Vydržel jsem do poloviny. Nesympatickým postavám se nedá fandit a na to, že se film tváří jako komedie jsem nezaznamenal jediný dobrý vtip. Zahořklý Santa opilecky žvaní, záporní hrdinové i Santa brutálně vraždí, zřejmě aby se vykompenzovala ona absence vtipů a díry ve scénáři. Kdyby v tom aspoň byla trocha invence...

plakát

Star Trek: Picard - Imposters (2023) (epizoda) 

Naprosto skvěle rozjetá sezóna pokračuje dílem patřícím k tomu nejlepšímu, co bylo ve Star Treku natočeno.

plakát

Star Trek: Picard - The Next Generation (2023) (epizoda) 

Po dlouhé době konečně díl, který na mě působil jako starý dobrý Star Trek. Tak snad se v podobném duchu ponese celá sezóna.

plakát

Médium - Pilot (2022) (epizoda) 

Rozjezd vypadá slibně, snad se to nakonec nerozmělní jako Westworld.

plakát

Lovec hlav (2022) 

Westernový milovník a matador filmů se zapracovanými prvky tohoto žánru Walter Hill dostal k dispozici dva špičkové herce, ačkoli se nedá mluvit o špičkách oboru, jelikož mají na svém kontě dohromady jeden western (Christoph Waltz hrál v Django Unchained, Willema Dafoe dokonce z jednoho westernu vyhodili). Do tohoto filmu ovšem zapadají dokonale a divák sdílí režisérovu radost z jejich hravých drsňáckých dialogů. Hravě drsňácky se vyvíjí i děj a čestný lovec odměn Christoph Waltz si získává srdce všech dalších čestných protagonistů, přičemž se to děje i opačně - tady ovšem až s téměř naivní lehkostí, obzvlášť když hned uvěří všemu od těžko čitelné Rachel Brosnahan. Druhou slabinou je samotný závěr, pokud tedy považujete šílenou wtf akci divokě karty Willema Dafoe za slabinu.

Časové pásmo bylo změněno