Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Ta fotka, kterou ma na profilu je stupidni. Kazdy ale vi, ze Johnny Depp je kus chlapa, ktery ma na sobe nebo v sobe neco, co cloveka nuti porad na nej koukat. To tajemno me pritahuje a krasne doplnuje i jeho role. Typicky petihvezdickovy herec :-)

Bruce Willis

Legendární skoro jako Chuck Norris. V některých filmech spíše nadpřirozená bytost. Pravidelná, kulatá hlava a klidný výraz ve tváři. To jsou důvody mého bezmezného obdivu ;-)

Jack Nicholson

Ten chlap má v sobě ďábla :-) (kdo by ďábla neviděl... všiměte si, když se směje) Role, který dostává mu padnou do poslední nitky.

Jiří Macháček

Neznam cloveka, kterej by umel lip zahrat idiota (boze ted doufam, ze to neni jeho normalni dusevni rozpolozeni :-)), Samotari, nebo Jedna ruka netleska jsou tak prvotridni hlavne diky jemu.

Heath Ledger

Toho chlapa je takova skoda! Hrozne se mi libilo, jak mluvil ve Zkroceny hore jenom na jeden koutek pusy. Vsechno, co hrál, melo neco do sebe, neco navic.

Colin Firth

Nemůžu si pomoct, ale Colin musí být idolem každé ženy. Pravý anglický gentleman.

Alan Rickman

Ne, že by mne tolik uchvátil jako Severus Snape..., ale jsou filmy (např. Rozum a cit, Láska nebeská,...), ve kterých je to borec :-)