Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (9)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

U tohoto seriálu se bavím pokaždé, když vidím jeden z mnoha dílů. 100% dávka humoru a velmi dobré herecké výkony. Dle mého názoru předvádí však nejlepší výkon Jim Parsons, a to především díky svému chování. Jeho časté připomínky a nervozita projevující se tiky ve chvílích, kdy mu něco nevyhovuje, jsou opravdu něco! A skvělou práci odvedli všichni režiséři. Prozatím považuji seriál Teorie velkého třesku za nejlepší, jaký jsem kdy mohl vidět, a lepší se bude těžko hledat.

Přátelé

Přátelé (1994)

Seriál Přátelé považuji za seriálovou klasiku, která se dá sledovat stále dokola a i při vysílání po několika letech je stále velká sledovanost. Velkou zásluhu na tom mají samozřejmě tvůrci, režiséři a herci. Každý díl přináší něco nového a pro divák se tak nenudí ani při dalších a dalších dílech. Opravdu jeden z nejlepších seriálů všech dob.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Je až neuvěřitelné, že i seriál z válečného prostředí může být tak vtipný a tak zábavný. Velká poklona patří všem režisérům a hercům, kteří si zde zahráli.

Mentalista

Mentalista (2008)

Kdyby byla možnost přidělit maximálně šest hvězdiček, nebál bych se tuto možnost využít. Seriál Mentalista mě zaujal velkým rozdílem od jiných kriminálek - konsultantem Patrikem Janem v podání Simona Bakera. Ten přidává solidní dávku humoru a diváka zaujme používáním zajímavých metod. Mě osobně taky pobaví jeho určitá drzost. Jistě nejvíce přitáhnou díly s Rudým Johnem, ostatní jsou ale taky dobré.

Sherlock

Sherlock (2010)

Sherlock je originální seriál BBC, natočený v minulém roce. V třídílné minisérii na motivy příběhů sira Arthura Conana Doyla se však Sherlock Holmes a jeho pomocník doktor Watson přesunuli do současnosti. O scénář se postarali Mark Gatiss a Steve Moffat, kteří zakomponovali do děje i prvky z Doylových románů. Herecké obsazení je kvalitní, a to jak v rolích hlavních, tak i vedlejších. Celý seriál je skvěle provedený, od režie, přes kameru, až povýkony herců. Můžeme být jenom rádi, že druhá série povedeného seriálu se objeví už na podzim roku 2011.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Seriál Haló, haló nabízí humor na dobré úrovni, což je základní prvek seriálu, u nějž se divák bude bavit. A tento seriál se navíc může pyšnit hned několika hláškami.